


Glad i salater?
Da vil du elske den nye boken min SKIKKELIG GODE SALATER!
Du finner den hos ARK (klikk her) og Norli (klikk her) – eller kjøp den direkte fra forlaget her.
Glad i salater?
Da vil du elske den nye boken min SKIKKELIG GODE SALATER!
Du finner den hos ARK (klikk her) og Norli (klikk her) – eller kjøp den direkte fra forlaget her.
Finn frem et stort fint fant.
Skjær opp frukt og grønnsaker. Varier gjerne mellom å skjære de i skiver eller båter. Se hva du skjærer litt an, og bestem selv hvordan den best kan presenteres.
Fordel grønnsakene pent på fat. Jeg liker å holde det i grupper, dvs. istedenfor å strø alle ingrediensene vilkårlig over fatet, grupperer jeg de. En gruppe med skivede tomater ved siden av en gruppe med skivede nektariner ved siden av en samling med skinke for eksempel.
Spar gjerne de mindre elementene til slutt og husk å holde av litt plass til burrata (eller annen ost om du bruker det).
De mindre elementene, for eksempel oliven gjør seg også best om de holdes samlet.
Lag pestoen ved å blande frisk basilikum med olivenolje. Tilsett revet hvitløk om ønsket og smak til med salt og pepper.
Dryss litt av pestoen over osten og server resten i en liten skål ved siden av. Hell litt olivenolje og kvern litt pepper over det hele. Et lite dryss med havsalt gjør seg og.
Server med godt brød.