Mmm, har jeg noe godt til deg i dag. Hils på wraps med asiatiske kjøttboller!
Det skal handle mest om kjøttbollene her, for hvordan du serverer de er litt opp til deg.
Å servere de i wraps synes jeg er supert når du trenger en litt leken middag. Og alle trenger en litt leken middag av og til. Særlig i hverdagen.
Spis wraps med hendene og server tilbehøret i skåler som du setter frem på kjøkkenbenken (grab and go) eller på spisebordet (sitt og spis). Alle lager sin wrap akkurat slik de liker den, og alle blir fornøyde.
Men, ikke la deg stoppe der. Kjøttbollene kan som sagt serveres på mange forskjellige måter. Med en asiatisk nudelsalat for eksempel. Eller i et pita brød. Eller hva med å servere de som tapas, med små spidd og dipp?
Kjøttbollene er enkle å lage. Har du en food processor går det enda lettere.
Jeg lager gjerne små kjøttboller, og med små tenker jeg at du skal kunne spise en i et jafs. Kjøttbollene skal også ha mye smak og det er derfor viktig at du smaker på farsen før du triller alt ut til kjøttboller. Knip av en liten bit og stek den før du smaker og tilpass til din egen smak.
Liker du det ikke for hot vil jeg også anbefale at du fjerner frø og hinne fra chillien før du tilsetter den. Du kan alltid tilsette mer chilli om det trengs.
Er du glad i asiatisk mat vil du kanskje også like disse oppskriftene:
- asiatisk inspirert nudelsalat med krabbe
- asiatisk nudelsalat
- asiatiske wraps med kylling
- asiatiske kyllingspyd