Vaniljesaus med høstens frukt og bær

vaniljesaus

Piano har lansert en ny vaniljesaus – laget uten tilsatt sukker og med 35% mindre fett enn annen vaniljesaus! I den forbindelse har de utfordret meg (og 6 andre bloggere)  til å lage en helt ny dessert av høstens frukt og bær – med Piano Vaniljesaus Zero selvsagt!

Jeg har tatt utfordringen og første ledd er å høre med deg om du har noen gode ideer.

Epler, pærer, plommer, tyttebær, solbær og rognebær er det jeg tenker på når jeg tenker på høstens frukt og bær. Tar vi slutten av august med i definisjonen av høst kan vi få med oss bringebær, stikkelsbær, moreller, rips,blåbær og solbær. Her er det altså masse godt å velge mellom.

Så hva er godt med vaniljesaus?

Hva liker du å lage med høstens frukt og bær? Jeg er spesielt nysgjerrig på om du har noen gode ideer på desserter med tyttebær og multer….

Hører gjerne fra deg i kommentarfeltet – trenger litt inspirasjon ♥

vaniljesaus

Innlegget er skrevet som et ledd i et samarbeid med Piano Zero. 

legg igjen en kommentar

Din epost adresse vil ikke publiseres. Info merket med * må fylles inn.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Translate »