
Pasta med biff ragu er deilig mat når det trekker litt kaldt og du har lyst å sitte inne og kose deg med deilig middag.
Er dette hverdagsmat? Vel, det kan være det om du er flink til å planlegge. Biff ragu er nemlig ikke vanskelig å lage, men krever litt koketid. 1-2 timer for å gi deg en liten indikasjon. Enkelt men tar tid med andre ord.
Det er dog ingenting i veien for å lage dette i forveien for så å varme det opp igjen til middag. En stor porsjon ragu kan for eksempel lages i helgen, eller når du har tid, og fryses i porsjoner. Det eneste du trenger å gjøre på en hverdag er å ta frem en pose fra frysen om morgenen, varme det opp og koke litt pasta når du kommer hjem.
Hjemmelaget ferdigmat kaller vi det her hjemme.
Når det gjelder pasta, så er spaghetti (eller bavette, en flat spaghetti som jeg har brukt her) en klassiker med ragu. Men, har du prøvd polenta? Det er nemlig også fantastisk godt til! Er du ikke helt overbevist får du følge litt med her på bloggen. Jeg har nemlig fått litt dilla igjen for polenta og skal straks legge ut noen oppskrifter.

Er du imidlertid på utkikk etter en litt raskere pastamiddag kan jeg anbefale disse:
- rask spaghetti bolognese
- pasta med kylling og soltørkede tomater
- makaronigrateng med bacon og spinat
- pasta med kremet spinat- og soppsaus
Hei! Hva kan denne raguen brukes til? Også feks taco?
Ja, bruk den gjerne til taco Marie.
Eller lasagne, eller på toppen av en pizza…..
ina