Jada, på tide med flere potetoppskrifter!
For du har vel fått med deg at jeg bygger opp litt av en kolleksjon med potetoppskrifter på bloggen ikke sant? Og flere skal det bli.
I dag kombinerer jeg to ting jeg elsker – poteter og røkt paprika.
Poteter kokes til de er såvidt møre og blandes så med olivenolje og røkt paprika før de settes i ovnen.
Resultatet er fenomenale poteter. Jeg tuller ikke. Sprø skorpe, myke som potetmos inni og en svak røkt smak.
De er bare helt vidunderlige.
Og hva skal de serveres til hører jeg deg spørre…. Vel, jeg er fristet til å spise de som de er, kanskje med et speilegg på toppen og en god tomatchutney ved siden av.
Ellers passer disse potetene til alle middager der du hadde servert poteter til. Kjøtt, kylling og vegetarretter – stort sett alt passer.
Det eneste rådet jeg vil gi er å lage mange nok. I oppskriften har jeg forberedt 1 kilo med poteter som i utgangspunktet bør holde til 4 personer som tilbehør. Jeg kjenner dog, potetelsker som jeg er, at jeg kjapt klarer 1.5 porsjon, kanskje til og med dobbel porsjon.
Så ja, pass på at dere ikke er så mange om du følger oppskriften og gang den opp om dere er flere.
Glad i poteter? Ikke gå glipp av disse oppskriftene: