Superdigge tacosnurrer med litt kick er noe alle bør ha tilgjengelig i frysen!
For tenk så deilig å kunne bare hente ut en tacosnurr eller to, tine den i ovnen og spise, enten til lunsj, som et mellommåltid eller til kvelds, (hørte jeg frokost?…..)
For ikke å snakke om at tacosnurrer er godt som tilbehør. Til en suppe for eksempel, eller en gryterett, eller en salat – gjerne med en texmex vri.
Akkurat disse ble laget til en fest, der det egentlig ikke var planlagt å servere mat (bare drikke…..). Men så følte nor for å trå til og tilby å lage noe mat. Sorry, men jeg kunne rett og slett ikke la være. Dessuten er det hyggelig å lage mat til anledninger.
Det er ingen fiksfakserier med disse snurrene. Du lager en gjærdeig (den kunne likså godt ha vært eltefritt) og lager en fyll. Fyllet i denne oppskriften består av en god blanding av kjøtt og grønnsaker og bønner. Mest grønnsaker og bønner. Om du vil sløyfe kjøttet helt, er ikke det noe problem – bruk desto mer grønnsaker og bønner for å kompensere.
Kick kommer fra en kombinasjon av rød chili (der jeg har vagt å beholde frøene) og krydder. Smak deg gjerne frem. Smak på fyllet etter et du har blandet inn både ost, vårløk og koriander – det skal smake spicy! Ikke vær redd for at det smaker for spicy, fyllet skal rulles inn i brøddeig og det vil balansere smaken.
Om ikke tacosnurrer frister, kan kanskje en av disse oppskriftene gjøre susen…
Ser nydelig ut. Må testes
Kan jeg bytte ut hvetemelet med noe grovere? Bruker jeg da samme mengden?
Ja, det kan du.
Når det gjelder vann så må du nesten se det litt an.
Grovere meltyper krever generelt litt mer vann. 🙂