
Sjokoladekake på 1,2,3 kan redde en hver anledning! Ja, for denne kan du virkelig diske opp med på null komma niks, eller 1,2,3 om du fortrekker….
Selve kakerøren innebærer ikke mer arbeid enn å måle opp og blande de tørre ingrediensene. Det er steg 1.
Steg 2 innebærer at du blander de våte ingrediensene sammen. Og bare sånn at det er sagt, her er det heller ikke noe smelting eller annet fancy som skal til – bare oppmåling og blanding.
Og steg 3 har du kanskje gjettet allerede. Ja! Bland det tørre med det våte. Og det er det hele. Like enkelt som å lage en ‘posekake’ eller kake fra kakemiks.
Smaken vil jeg påstå er mye bedre enn en posekake også. Mandler bidrar til at den blir ekstra saftig og den er ikke altfor søt. Glasuren (som også er enkel å lage) er prikken over i’en. Kaken er rett og slett en innertier uten at du har måttet hente frem kjøkkenmaskinen eller brukt komfyren.
Så, neste gang du trenger en kake og det skal gå raskt – lag denne!
Oppskriften kan gjerne ganges opp om du ønsker en større kake, men personlig liker jeg kaker som ikke er så altfor store. Men, skal det være til en større anledning kan du selvsagt lage større – eller flere om du fortrekker. Lager du flere kan du gjerne også stable de oppover hverandre for å lage en ordentlig festkake, med glasur mellom lagene.

Du finner mange gode sjokoladekaker her på bloggen, her får du noen smakebiter:
- sjokoladekake med peanøtter og karamell
- den saftigste sjokoladekaken i langpanne
- sjokoladekake med kaffe og kanel
- glutenfri sjokoladekake med en hint av klementiner
- se alle sjokoladekaker her.
Kjempe enkel og veldig saftig og god.