
Sylteagurker er en ting, men SPICY sylteagurker, altså herreminhatt så godt!
Dette ble til ved en tilfeldighet. Eller det vil si, i sommer kjøpte jeg en stor sylteagurk (vakumpakket), importert fra USA selvsagt, som smakte sånn passe.Jeg ble litt skuffet over at den ikke var sprø nok eller hot nok for min smak.
Og siden vi er midt i agurksesongen, og jeg liker å sylte og ikke minst elsker sylteagurker, så var det bare å kaste seg rundt og prøve å lage min egen lille variant.
Og de ble så gode!
Tro meg, jeg er ikke en som er så veldig til å skryte, men disse agurkene spiser vi nå også som snacks og jeg har allerede syltet en ladning til. Jeg kan forresten anbefale å skjære agurkene på langs i båter nettopp for å kunne fiske de ut av glasset og spise de som snacks…
De går selvsagt også på brødskiva, på burgeren og nå også som tilbehør til div. grillmat. Altså, vi bare elsker de!
Her en liten filmsnutt som viser hvordan jeg lager de – se den under eller på Instagram her.
Glad i å sylte så finner du mange gode oppskrifter på bloggen. Disse for eksempel:
- syltet rødløk
- tranebærgelé (bedre enn tyttebærsyltetøy…..)
- gresskarchutney med pære, eple og tranebær
Spicy sylteagurker!
Fyller 3 sylteglass á 750ml.