
Jeg kan jo ikke dy meg, så her kommer nok en vaffeloppskrift!
Grove vafler med spinat, ost og hvitløk heter disse for det er nettopp det som er oppi de. Litt grønt, litt smak og litt smeltet greier med andre ord.
Disse vaflene er perfekte til frokost – med et speilegg på toppen for eksempel. De smaker også godt som tilbehør til salater, supper og gryteretter. Om det passer med hvitløksbrød, så passer det med grove vafler med spinat, ost og hvitløk også.
Vaflene passer også godt til pålegg. Lag en deilig blings med det du liker av pålegg, gjerne litt mer grønt og mer ost om du ønsker. Topp med nok en vaffel og spis.
Lag gjerne ostesmørbrød med de også – det er skikkelig digg – og perfekt som kveldsmat eller et mellommåltid.
Skal du ikke spise alle vaflene med en gang, egner de seg godt til frysing og kan raskt tines opp i brødristeren – da smaker de akkurat som nystekt!

Glad i vafler? Prøv også:
- grove vafler med kanel og rosin – superdigg til frokost!
- potetevafler – bruk gjerne potet rester
- grove vafler med ost og skinke – annonse – perfekt mellommåltid eller som tilbehør til supper, salater og gryteretter
- sunne sjokoladevafler – perfekt til frokost men også som dessert med is og bær
- pepperkakevafler – til jul…..