Av og til er det bare en enkel og rask kålsalat som skal til.
Som når du skal servere tacos for eksempel.
Eller når du skal servere grillmat.
Eller når du har lyst på noe med litt krønsj og litt saus under hamburgeren din.
Eller som tilbehør til sprøstekt kylling eller kyllingvinger.
Eller på en blings, eller på din pølse i brød, eller til koldtbordet, eller…..
Ja, det er mange nok anledninger der nettopp denne kålsalaten vil redde dagen.
Så her er oppskriften.
Alt du trenger er kål, løk (kan sløyfes, men smaker best med), rømme, majones og noe syrlig (eddik, lime, sitron). Litt salt og pepper er selvfølgelig også litt kjekt å ha.
Kålsalaten blir best om du lar den få stå litt før den serveres. Det er ingen krise å lage den 5 minutter før den skal serveres, men best om den får stå som sagt. Jeg synes ofte at kålsalaten smaker best dagen etter at den er laget. Kjølig og crunchy rett fra kjøleskapet.
Er du på utkikk etter en litt annen type kålsalat, ta en titt på disse:
Den beste og raskeste sommersalat !
Denne salaten slo an, også ungdommen likte den godt 🙂