
Dette er asiatisk biffsalat, utgave nr. 2, da utgave nr. 1 trengte en liten oppgradering, rett og slett. Nå er det en stund siden jeg publiserte den oppskriften, og verden går videre som kjent.
Oppskriften er forbedret og ikke minst forenklet. Takket være en pose med ferdigblandede og oppskåret grønnsaker har du omtrent alt ferdig preppa av grønnsaker. Jeg sykes det var litt lite gulrøtter og supplerte med det, her kan du selvsagt velge selv om du vil gjøre det samme.
Da gjenstår det bare å grille eller steke kjøttet og lage dressingen.
En rask og enkel middag som er utrolig god på smak, bare spør Ingrid som er stor fan av oppskriften.

Om du vil kan du gjerne supplere med andre grønnsaker. Rød paprika for eksempel (som i opprinnelig oppskrift). Eller nudler – det hadde selvsagt vært godt i tillegg til å gjøre salaten mer mettende.
Er du glad i slike salater og smaker kan jeg også anbefale følgende:
- asiatisk salat med sprøstekt and
- asiatisk inspirert nudelsalat med krabbe
- asiatiske wraps med kylling
- asiatisk nudelsalat

Glad i salater?
Da vil du elske den nye boken min SKIKKELIG GODE SALATER!
Du finner den hos ARK (klikk her) og Norli (klikk her) – eller kjøp den direkte fra forlaget her.
Lurer på å lage denne till 40-års festen. Har du forslag til tilbehør eller annet som jeg kan servere sammen med denne (buffé)
Hei Ann-Elin
Hvis du vil servere denne salaten som del av en buffet, vil jeg foreslå at du fortsetter med asiatisk tema.
Jeg kan anbefale Thai nudelsalat med peanøttdressing eller nudler med hvitløk for eksempel.
Wraps med asiatiske kjøttboller, asiatiske kyllingspyd, ovnsbakt kylling med soyasaus og honning er også kjempegodt!
Du finner alle oppskriftene på bloggen.
Lykke til!
Ina
Anbefaler du saltede eller usaltede peanøtter i den asiatiske biffsalaten?
Hei Eline
Det kan du velge helt selv, men jeg foretrekker salte 😉
hilsen
ina
Du har glemt chili. Spist masse av dette i Thailand og der er det sterkt og godt
Hei Raymnd!
Skal du ha det hot så må selvsagt chili med 🙂
ina