
Denne oppskriften på kremet pasta med kylling og erter må du sjekke ut!
Retten er enkel å lage. Det første du gjør er å sette over vann til pastaen. Deretter steker du kyllingen. Bruk gjerne en stor stekepanne med god kant slik at du kan bruke den til å lage resten av retten.
Mens kyllingen hviler og pastaen koker lager du sausen. Hvitløk stekes i litt smør til det dufter aromatisk fra pannen din. Buljong og fløte røres inn før en hel mengde nyrevet parmesan tilsettes. Dette er viktig, for det er osten (og hvitløken selvsagt) som setter preg på sausen. Ikke vær knegen her med andre ord.
Erter helles oppi pastavannet slik at den får koke med pastaen det siste minuttet. Vannet helles av (husk å sette litt til side) og pastaen og ertene røres inn i sausen.
Kyllingen skjæres i skiver og vendes i pastaen sammen med friske urter. Begynner sausen å bli litt for tykk har du oppi noe av pastavannet som du sparte på.
Og det er det ! En herlig pastamiddag til hele familien!

Glad i pasta? Ta gjerne en titt på disse oppskriftene også:
- one pot pasta med kjøttsaus
- pastagrateng med blomkål og purre
- gratinert pasta med kylling og bacon
- (du vil ikke tro det er) vegetarlasagne
- pasta med deilig biff-ragu
Kremet pasta med kylling og erter – 4-6 porsjoner
Les om hvilken kylling du bør kjøpe for best dyrevelferd her.