Glad i taco men skeptisk til fisketaco?
Ikke vær det, det er supergodt og veldig, veldig enkelt å tilberede. Så enkelt at du fint kan lage det på en ukedag.
Tilbehøret har jeg holdt relativt enkelt. Jeg har laget en enkel og rask kålsalat og avokadokrem. Fisken krydres lett før den stekes i panne eller i ovnen og det er i grunnen det hele.
Jeg liker å servere fisketacos i små mais tortillas. Disse varmer jeg raskt opp i en tørr stekepanne samtidig som jeg steker fisken, og holder de varme etterhvert som de blir ferdige.
Noen lime båter og litt frisk koriander runder av det hele.
Så enkelt er det altså!
Og husk, kålsalaten kan du gjerne lage dagen i forveien. Da er det virkelig ikke noe problem å servere fisketacos på en halvtime.
Torsk kan selvsagt byttes ut med annen fisk om du ønsker. Sei, laks og ørret er gode kandidater for eksempel. Får du tak i ASC-sertifisert scampi kan det også gjerne serveres sammen med fisken. Bruk samme krydderblanding.
Lyst på flere taco oppskrifter? Sjekk gjerne ut disse:
- vegetartaco med sprøstekt blomkål
- taco med spicy scampi og ferskensalsa
- frokost taco med pølse og egg
- kyllingtaco med mais- og bønnesalsa