Har du lyst på en god kjøttfri curry anbefaler jeg blomkål- og potetcurry med erter!!
Erter kom som en liten ettertanke fordi jeg gjerne skulle ha litt grønt i gryta. Frosne erter ligger nemlig til vanlig alltid tilgjengelig i frysen, men om du ikke har det, er spinat også et godt alternativ. Du kan selvsagt også sløyfe grønt helt og bare ha en blomkål- og potetcurry som i grunnen var min intensjon.
Gryteretten kan serveres med ris eller brød til om du vil. For min del synes jeg det var nok med en litt spicy mango chutney til og savnet ikke noe annet. Skal du strekke middagen til å mette flere enn 4 personer er det dog en god idé å servere litt tilbehør.
Og når vi først er på tema tilbehør, så er det selvsagt helt i orden å servere flere grønnsaker! Bønner med hvitløk og chili kunne for eksempel passe godt som tilbehør. Naan-brød er selvsagt også godt til.
Er du glad i enkle vegetarretter foreslår jeg at du også tar en titt på følgende oppskrifter:
- linsegryte med kikerter og spinat
- pastagrateng med blomkål og purre
- (du vil ikke tro det er) vegetarlasagne
- Shepherd’s pie – en vegetar variant