Jeg har laget mye godt med brune bananer, og nå har jeg laget en ting til – brownies med brune bananer!
To meget triste, veldig brune bananer har ligget i kjøleskapet mitt et par ukers tid. De var så brune og rynkete at jeg nesten trodde at jeg måtte kaste de. Men, neida. Under skallet var de fortsatt fine (sjekk bilde lenger ned i innlegget) og så absolutt brukandes.
Så da var turen kommet for å prøve meg på brownies – mon tro om det kunne være noe godt… Det viste seg å være en meget vellykket kobling og oppskriften får du nå derfor her. Smaker de banan? Ja, litt. Men det var også fordi jeg visste at det var en smak jeg kunne forvente. Andre smakte ikke banan – bare deilig brownies.
Uansett, banan er ingen dårlig smak og de bidro også til at brownies var ekstra myke. Nesten sånn at de smeltet på tungen….
Jeg har pyntet med noen sjokoladedrops (som også var litt gamle) og gikk kanskje litt over streken med å strø litt karamell på toppen før servering. Karamellsausen var også til overs fra brownies med salt karamell og når jeg først var i modus for å bruke opp rester kjørte jeg på.
Karamell er aldri feil, så det var ingen som klagde på det kan du si.
Som sagt så finner du et godt utvalg av brownie oppskrifter på bloggen allerede. Her noen av de:
- enkle, men å så gode brownies
- digge brownies med bær
- peanøttsmør brownies
- Mette’s brownies
- 10 minutter brownies
- brownies med sjokoladeglasur