Har du gått på en smell og trodde det var vår – det har jeg!
Nå er jeg tilbake til å kle meg i ull, har hentet frem noen gode sokker og lar meg ikke lenger lure av at solen skinner ute. Håper bare på at plantene mine ,som jeg stelte på balkongen forrige helg, overlever…
Men, det går nå riktig vei. Vi har grillet et par ganger denne uken (i stiv, kald kuling vel og merke) og jeg drømmer om lette måltider og sprøe salater.
Ukens oppskrifter er fargerike igjen og det har sneket seg inn et par salater. Jeg har også lenket til et fint innlegg om kaker om du skulle føle for å bake noe.
Ha en fin uke – spis godt!
ina ❤️❤️❤️
PS. Matklubben går som det suser – mange fine tilbakemeldinger, mange innsendte bidrag etter bare en uke allerede og veldig god stemning. Bli med du og – les mer her.
Kylling med cashewnøtter
La oss starte med denne herlige retten – kylling med cashewnøtter. Enkelt og raskt å lage, masse smak med relativ liten innsats. Bestemmer du deg for å lage dette denne måneden, så ta et bilde og send den til meg. Dette er nemlig den ene retten i månedens matklubb som du kan lese mer om her. |
Blomkålsalat
Ristet blomkål med salat, sprøstekte kikerter og avokado. Passer utmerket som tilbehør til grillmat for eksempel, men kan gjerne også serveres som hovedrett.
Kyllingsalat
Panert og sprøstekt kylling i en salat med en nydelig sennepsdressing. Litt hvitløksbrød til og du har en superdigg middag på plass.
Spaghetti carbonara
Klassisk fast food! Så enkelt og raskt å lage, du kommer til å lure på hvorfor du ikke lager dette oftere.
Laksegryte
Kremet laksegyte med soltørkede tomater og spinat. Superenkelt og raskt å lage – blir fort din nye favoritt fiskemiddag.
Deep pan pizza
Nydelig pizza, stekt i en panne med masse skorpe og like mye fyll.
Tacograteng
Hvorfor ikke diske opp med tacograteng neste gang du får lyst på en texmex kveld?
10 digge kaker til alle anledninger
Ost- og skinkehorn
Eltefrie så klart! Lag mange når du først er i gang, for disse er kjekke å fylle frysen med (om du finner plass der). Elsket av alle.