Lager du myke brownie cookies i sommer har du et perfekt grunnlag for å lage nydelige iskremsandwicher!
Eller, som M gjør her hjemme, dyppe de i et glass melk og spise som er….
Myke brownie cookies er altså nydelige å spise alene og med litt is klemt mellom to cookies.
De er også superenkle å lage – alle ingrediensene røres sammen for hånd i en bolle og fordeles så i like stor kuler på et stekebrett før de går i ovnen ca. 8 minutter. Kort sagt – myke brownie cookies har du klare på en halvtime!
Skal du lage iskremsandwich, har jeg et lite triks til deg. Lag små sirkler med is ved å bruke en liten kakering (det er en fordel at den er omtrent like stor som dine cookies) og fyll de med is i den høyden du ønsker (bilde finner du lenger ned i innlegget). Jeg foretrekker å ikke ha et så tykt lagt med is og lagde ‘isskiver’ på ca. 1.5cm tykkelse. Lag så mange du vil og frys de igjen. Fordelen er at du kan lage iskremsandwich raskt og enkelt. Alt du trenger å gjøre er å finne frem to brownie cookies fra kakeboksen og legg en skive med is i mellom.
Du kan selvsagt fryse ferdige issandwicher også, men jeg foretrekker de slik – med kjeks fra kakeboksen.
Og husk – det går fint å lage din egen is – helt uten iskremmaskin. Sjekk ut hvordan du gjør det her.
Nå er det selvsagt ikke bare brownie cookies man kan lage iskremsandwich med – prøv gjerne disse også:
- seige browniecookies
- dobbel chocolate chip cookies med havregryn
- trippel sjokolade cookies
- havrecookies med rosiner
- seige cookies med sjokolade og kokos