Ukens oppskrifter – la oss begynne på sommeren

Da sitter jeg på terrassen med ullpledd, to gensere og varmelamper på mens jeg skriver ukens oppskrifter med en aldri så liten forhåpning om at sommeren snart blir litt varmere. 

Jeg er optimistisk!

Og med det i tankene, kommer ukens oppskrifter på plass. Noe godt du kan lage med sesongens nypoteter, litt grillmat, noen gode salater og tre gode oppskrifter med rabarbra! 

Håper du finner masse som frister!!

Ha en nydelig uke – spis godt!

klem

ina


UKENS OPPSKRIFTER


POTETER MED DIPP

KNUSTE SPRØ POTETER, MED HVITLØK OG URTESMØR

Først stekes potetene, så knuses de og pensles de med en nydelig smaksatt smør (hvitløk, rosmarin, og så videre) før de settes i ovnen igjen for å bli sprø. Server de på et fat, som her, med rømme og spis med hendene som en snack. De kan også selvsagt serveres som tilbehør, men av og til er det godt å bare spise poteter …

KLIKK HER FOR OPPSKRIFTEN@


KYLLING SOUVLAKI


Kylling souvlaki

Sett på grillen og server disse spiddene med salat, pita brød og en nydelig yogurt dressing.

KLIKK HER FOR OPPSKRIFTEN


TEX MEX KYLLINGSPYD


Tex mex kyllingspyd i tortillas

Lag tilbehøret mens kyllingen er på grillen – middag på 1,2,3. 

KLIKK HER FOR OPPSKRIFTEN


SQUASHSALAT


Enkel squashsalat - en skikkelig god salat

KLIKK HER FOR OPPSKRIFTEN


SOMMERSALAT


Sommersalat med masse grønnsaker, fetaost, oliven og sprøstekte kikerter!

med masse grønnsaker, oliven, fetaost og sprøstekte kikerter!

KLIKK HER FOR OPPSKRIFTEN


SASHIMISALAT


Sashimisalat med mangopuré

En nydelig sashimisalat med mangopurée.

KLIKK HER FOR OPPSKRIFTEN


ENKEL JORDBÆR- OG RABARBRAKAKE


Rabarbrakake i langpanne

Er det en ting du skal lage mens rabarbra er i sesong, så er det denne enkle kaker. Ja, og rabarbrasyltetøy som du finner oppskrifter på om du skroller videre…

KLIKK HER FOR OPPSKRIFTEN


RABARBRASYLTETØY MED INGEFÆR


Rabarbrasyltetøy med ingefær

KLIKK HER FOR OPPSKRIFTEN


RABARBRASYLTETØY MED VANILJE


Rabarbrasyltetøy med vanilje, oppgradert

KLIKK HER FOR OPPSKRIFTEN

legg igjen en kommentar

Din epost adresse vil ikke publiseres. Info merket med * må fylles inn.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Translate »