
Er du klar for en ny oppskrift der poteter er stjernen? Hils på ovnsbakte poteter med løk og bacon, men mest poteter.
I likhet med Boulangère poteter ovnsstekes potetene i litt buljong (eller kraft om du har). I motsetning til Boulangère poteter er det bacon i denne potetretten, og bacon som vi vet, gjør det meste bedre.
Fremgangsmåten er utrolig enkel. Poteter (bruk kokefaste poteter som for eksempel Beate) skjæres i båter og blandes i en ildfast form med stekt løk og bacon. Så heller du over buljong eller kraft og setter inn i ovnen for steking. Buljongen absorberes og fordampes under steking slik at du har bare litt saus igjen til slutt.
Potetene er meget smakfulle og passer som tilbehør til de fleste retter der poteter er naturlig å servere. Hadde det vært opp til meg kunne jeg bare ha servert en litt crunchy salat som tilbehør. Potetene er nemlig så gode at de lett kan være stjernen i måltidet ditt.

Glad i poteter? Da foreslår jeg at du også tar en titt på følgende oppskrifter:
- boulangère poteter
- fløtegratinerte poteter
- skikkelig sprøstekte poteter
- fondant poteter
- ovnsbakte poteter med eddik
- spicy fyrstikkpoteter
