UKENS OPPSKRIFTER OG NY BOK!

Ok, det er på tide å si det – jeg jobber med ny kokebok!

Ideen lanserte jeg til forlaget allerede i våres, og konseptet falt på plass i løpet av sommeren. Nå er det ‘bare’ utførelsen som står igjen…

Det er en mammut oppgave å finne, utvikle, teste og skrive oppskrifter. I tillegg til å fotografere, redigere og organisere.  

Og så kommer all tenkningen. Om tittel, om design, om jeg plukker oppskrifter som er relevante og interessante for deg som kjøper mine kokebøker. 

Men, jeg liker prosjekter. Jeg liker å jobbe til deadlines, jeg liker å produsere og jeg elsker å skape. 

Det jeg ikke liker å gjøre er å skrive. Men, så er det der med å jobbe utenfor komfortsonen, pushe seg litt, gjøre ting man ikke er så glad i å gjøre eller føler at man er flink til. 

Blir det lettere? Tja. Jeg synes ikke det, men jeg gjør det likevel for oppsiden er så stor. Det er så mange andre elementer med å skrive en bok som jeg er glad i. Ikke minst å jobbe med andre flinke folk. Eller å åpne den esken og se boken sin for aller første gang. Eller å vente spent på tilbakemeldinger på hva dere synes om boken. 

Jeg kjenner at jeg gleder meg allerede! Så unnskyld for at jeg er i en liten ‘bokboble’ nå og at det ikke skjer så mye i mine andre kanaler – jeg lover å ta det igjen!

Men nok om bok nå, nå er det tid for ukens oppskrifter.

Ha en nydelig uke – spis godt!

Klem, ina


UKENS OPPSKRIFTER


OVNSBAKT BETE- OG GULROTSALAT

Ovnsbakt bete- og gulrotsalat med quinoa og kål

I forrige søndagens samling av ukens oppskrifter, skrev jeg litt om at salater ikke er noe man bare spiser til våren eller sommeren, men kan og bør spises året rundt. 

Ovnsbakt bete- og gulrotsalat med quinoa og kål er ett eksempel på en salat jeg disker opp med om høsten og vinteren. Dette er en salat med nydelige smaker og som kan serveres som tilbehør til et måltid eller spises som et måltid i seg selv. 

Quinoa kan du sløyfe om du ikker har eller ikke liker, eller du kan erstatte det på noen annet. Perlespelt for eksempel. 

Jeg håper det frister å lage denne salaten! Har du boken min SKIKKELIG GODE SALATER finner du oppskriften på side 138. Har du ikke boken min (enda) kan du klikke på lenken under, eller på bildet.

KLIKK HER FOR OPPSKRIFTEN

GRØNN KYLLINGCURRY

Lun grønn kyllingcurry med poteter og grønt (alt i en gryte)

En alt-i-ett middag med deilig kylling, grønt og poteter i en currysaus.

KLIKK HER FOR OPPSKRIFTEN

KREMET LAKSEGRYTE

Enkel kremet laksegryte - lettvint hverdagsmat

En enkel å lage, smak laksemiddag med spinat og soltørkede tomater i en kremet saus. Server med poteter eller ris. 

KLIKK HER FOR OPPSKRIFTEN

POTETTÅRN

Potettårn med hvitløk og urter

Tynne skiver med potet, stables opp på hverandre med litt smørurter, hvitløk og parmesan inni mellom skivene. Stek de i en muffinsform slik at de holder formen. Supre poteter til hverdagsmiddagen eller festmåltidet!

KLIKK HER FOR OPPSKRIFTEN

CRUNCH WRAPS

crunch wrap

Fylte tortillas, stekt i panne og spises som burger. Ditt nye tex-mex favoritt!

KLIKK HER FOR OPPSKRIFTEN

THAI KYLLINGSUPPE

thai kyllngsuppe

En nydelig og mettende kyllingsupppe med litt kick. 

KLIKK HER FOR OPPSKRIFTEN

ELTEFRITT BYGGBRØD

Eltefritt byggbrød

Det er så enkelt å bake brød selv med den eltefrie metoden. Rør sammen deigen en kveld, la den heve og stek den dagen etter, eller dagem etter der igjen eller dagen etter der igjen. 

Stek i gryte, i brødform, form som rundstykker eller som et langpannebrød alt ettersom hva du foretrekker eller hva som passer.  Så mange muligheter…

KLIKK HER FOR OPPSKRIFTEN

SJOKOLADEKAKE

Sjokoladekake med karamell og peanøtter

En sjokoladekake klar for fest med karamell og peanøtter!

KLIKK HER FOR OPPSKRIFTEN

MARMORKAKE

Marmorkake på 1,2,3 med appelsin - så digg!

En litt fjong marmorkake,med appelsin.

KLIKK HER FOR OPPSKRIFTEN

legg igjen en kommentar

Din epost adresse vil ikke publiseres. Info merket med * må fylles inn.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Translate »