3 skikkelig gode salater, 3 digge middager og 3 gode ting å bake – det er ukens oppskrifter denne søndagen!
Ha en nydelig uke – spis godt!
klem
ina
3 X 3 OPPSKRIFTER
ENKEL BETESALAT
Dette er en sånn salat som du kan ha stående klart i kjøleskapet ditt slik at du kan ta en liten (eller stor) servering når som helst.
Den er nemlig kjempegod som tilbehør til det meste.
Til middagen din for eksempel. Eller til brødskiva di. Den er også god PÅ brødskiva di, med litt skinke eller ost eller begge deler.
Og så er det ingenting i veien for å servere den som en liten mellommåltid om du er litt sulten og har lyst å spise noe godt og sunt.
SØTPOTETSALAT
Grønt (grønnkål, spinat, salat, og så videre) blandet med ristet søtpotet og sprøstekte kikerter. Dette er blitt en favorittsalat hos mange (også datteren min). Server den gjerne som et måltid i seg selv, eller som tilbehør til kjøtt, fisk eller kylling.
BROKKOLISALAT
En av mange brokkolisalat oppskrifter du finner her på bloggen, denne gangen med en litt friskere dressing. Også en salat du kan stående i kjøleskapet noen dager. Den blir i grunnen bare bedre og bedre…
LUN KYLLINGCURRY
En hverdagscurry der alt tilberedes i en og samme gryte – en one pot middag!
Kylling, poteter og grønt (her har jeg brukt bønner og brokkoli) i en nydelig saus av kokosmelk smaksatt med grønn currypaste.
Lettvint å lage og godt for hele familien!
PØLSER, POTETMOS OG LØKSAUS
Grove pølser serveres med silkemyk potetmos og en smakfull løksaus. What’s not to like?
TERIYAKI LAKS
Ris, grønnkål, brokkoli og avokado servert med laks penslet med teriyakisaus. En lettvint og smakfull fiskemiddag for hverdagen.
ELTEFRIE RUGRUNDSTYKKER
Enkle, grove rundstykker med masse smak og næring! Kjekt å ha mange av disse i frysen til en hver tid..
Visste du at den eltefrie teknikken gjør ikke bare brødbaking enkelt, men den lange hevetiden gjør også brødet mer næringsrik og lettere fordøyelig. (les mer her)
2 SKIKKELIG GODE KAKER
(klikk på bildene for å komme til oppskriftene)










Dette vil jeg prøve til uka!