UKENS OPPSKRIFTER

For en fin høst vi har fått, her gjelder det bare å nyte!

Etter noen uker med tema på ukens nyhetsbrev, er jeg over på ‘vanlige’ ukens oppskrifter. 

Her er det gryteretter, poteter og bakst som står i fokus – passende for årstiden tenker jeg. 

Ha en nydelig høsthelg og en god uke når den kommer. 

Spis godt!

klem

Ina


UKENS OPPSKRIFTER


GULASJ

gulasj

Denne oppskriften har fått så mange fine tilbakemeldinger (og en morsom en.. se kommentarfeltet) at jeg tør påstå et denne gulasjen er kjempegod!

Bare prøv den selv!

KLIKK HER FOR OPPSKRIFTEN


STEKT TORSK


Stekt torsk med chorizo og ertepuré

Torsk, erter og chorizo – en perfekt kombinasjon!

KLIKK HER FOR OPPSKRIFTEN


ETSRAGON KYLLING


Estragon kylling med ris, spinat og ruccola - alt i en gryte/one pot

En alt-i-ett gryte med kylling, ris, spinat og ruccola. Og estragon selvsagt…

KLIKK HER FOR OPPSKRIFTEN


PAI MED POTETBUNN


Pai med potetbunn

Har du laget denne enda?
En pai, der bunnen er laget av poteter!

KLIKK HER FOR OPPSKRIFTEN


POTETER I FORM


poteter i form

En nydelig potetform som kan serveres som tilbehør til det meste!

KLIKK HER FOR OPPSKRIFTEN


HASSELBACKPOTETER


fløtegratinerte hasselbackpoteter

Fløtegratinerte hasselbackpoteter vel å merke…

KLIKK HER FOR OPPSKRIFTEN


BAGELS


Bagels

Vil du ha et bakeprosjekt for helgen så anbefaler jeg at du lager bagels! Ja, det er et ekstra skritt med koking før steking, men du verden er det verdt det. 

Jeg dobler som regel oppskriften slik at jeg har for uken (godt i matpakka). Når de er helt avkjølt skjærer jeg de i to (lettere å tine raskt i brødristeren) og fryser de. 

Om de går unna – gjett om! Planen er å lage de igjen denne helgen allerede 🙂

KLIKK HER FOR OPPSKRIFTEN


LETTVINT EPLEKAKE


lettvint eplekake

Har du epler, så må du bare bake denne kaken…

KLIKK HER FOR OPPSKRIFTEN


SJOKOLADEBOLLER


sjokoladeboller

Sjokolade og boller – ja takk!

KLIKK HER FOR OPPSKRIFTEN

legg igjen en kommentar

Din epost adresse vil ikke publiseres. Info merket med * må fylles inn.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Translate »