Det er kanelbollens dag i dag og jeg tenker at det er helt på sin plass å ha en egen dag for å feire denne fantastiske baksten! Det finnes nemlig nesten ikke noe bedre enn gode, myke, gjerne lunkne og hjemmelagde kanelboller!
Du finner en hel del gode oppskrifter på bloggen, men jeg har spart deg litt tid og funnet frem til mine (og dine) favoritter. Ta en titt og se om det er noe som frister!
(Lenker til all baksten er også samlet nederst i innlegget)
Halvgrove kanelboller – litte granne sunnere, men like gode, om ikke bedre…
Vil du virkelig feire dagen kan du slå til med en kanelbollekake! En stor kanelbolle bakt i en kakeform.
Eller hva med å prøve deg på kanelgifflar! Akkurat passe store til å kunne spise i to eller tre jafs…
Kanelsnurrer med eplefyll er digg om høsten! Og epler og kanel går som hånd i hanske…
For en ordentlig klissete og seig bakst topper du bollene med kremostglasur!
Vidunderliger snurrer med høstkrydder har litt mer enn kanel og smaker godt med en god kopp te for eksempel.
Fikk du lyst å bake litt? Her finner du alle oppskriftene :
- halvgrove kanelboller /annonse
- kanelbollekake med marsipanfyll
- kanelgifflar
- de beste kanelbollene med kremostglasur
- kanelboller med eplefyll
- vidunderlige snurrer med høstkrydder
Skulle du ikke ha nok tid til å sette en gjærdeig kan du alltids lage kanelsnurrer uten gjær.
Og husk, rekker du ikke å lage kanelboller i dag har du 364 andre dager i året der du kan bake og glede alle med hjemmelagde kanelboller!