Brownies med en Smil :-)

Brownies med en Smil  :-)

Akkurat når du tenkte at brownies ikke kan bli bedre, får du nå brownies med en Smil.

Ja, Smil – sjokoladen altså.

Og ikke bare det, men brownies er stekt i muffinsform så du får en brownie, med en Smil, helt for deg selv.

Og vent, det er ikke slutten på historien. For etter at jeg strødde flaksalt på kanelboller, måtte jeg gjøre det på brownies også. Så her har du brownies med en karamellfylt sjokolade toppet med flaksalt.

Nå går det i hvert fall ikke an å gjøre brownies bedre…

Så da er det bare å finne fram muffinsbrettet og sette i gang og bake. Har du et non-stick muffinsbrett er det supert å bruke her, men smør det likevel. Eller bruk papirformer i brettet. Det sparer deg selvsagt for litt oppvask.

Oppskriften er veldig enkel å følge. Du trenger en gryte for å smelte smøret/margarinen og en bolle til å røre sammen ingrediensene. Rør gjerne sammen for hånd – det er også enklest.

Brownies med en Smil :-)

Glad i brownies og/eller muffins? Sjekk ut disse oppskriftene også!

Brownies med en Smil 🙂 – 12 stykk

ingredienser
brownies
  • 150g smør eller margarin
  • 3 egg
  • 350g sukker
  • 150g hvetemel
  • 1 1/2 ts vaniljesukker
  • 50g kakao
topping
  • 12 smil
  • flaksalt
fremgangsmåte

Ovn temp 180°C

Et muffinsbrett (normal størrelse), smurt.

Smelt smøret/margarinen og la det avkjøle noe.

Pisk egg og sukker sammen for hånd. Rør inn det  avkjølte smøret/margarinen.

Bland hvetemel med vaniljesukker og kakao. Ha så det tørre i det våte og rør det hele sammen.

Fordel deigen jevnt i muffinsbrettet, topp med en smil og strø med flaksalt.

Brownies med et Smil :-)

Sett brettet i varm ovn og stek i ca. 15 minutter.

Noen like brownies litt understekte, noen helt gjennomstekte, så sjekk med kakepinne før du tar de ut.

Brownies med et Smil :-)

Løft brownies ut av formen og la de avkjøle på rist.

Brownies med et Smil :-)

Disse brownies holder seg lenge, men kommer til å gå unna fort.

Brownies med et Smil :-)

Kommentarer

  • Reply Jeanne-Marie 30. mars 2021

    Hei
    Oppskriften ser deilig ut, men det er vel noe feil med smørmengden (og mel mangler)

    • Reply Mat På Bordet 4. april 2021

      Hei Jeanne-Marie
      Ikke noe feil med smørmengden, men melmengden er retter – god bakst!

legg igjen en kommentar

Din epost adresse vil ikke publiseres. Info merket med * må fylles inn.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Translate »