Ukens oppskrifter – 9 digge oppskrifter for uken!


Jeg kjenner at det nærmer seg sommerferie og det både gleder meg og stresser meg. Å glede seg til ferie er en selvfølge, og å føle litt stress er også ganske naturlig tenker jeg. For min del er det spesielt et stort prosjekt som skal i havn før ferien og det er den nye kokeboken min.
Designer jobber på spreng for å få alt på plass, jeg og redaktøren korrekturleser og pirker på design, jeg tar noen bilder om igjen som jeg ikke er helt fornøyd med og sånn går nå dagene.  Men ja, nå nærmer vi oss virkelig, og jeg gleder meg ordentlig å fortelle mer om boken og å vise den frem!
Så er det også så deilig vær, og jeg har sommerstemning, og det er så mye godt jeg har lyst å lage. Heldigvis fant jeg litt tid forrige uke for bloggen og 3 nye oppskrifter er på plass. De har selvsagt også fått plass her i ukens oppskrifter – jeg håper du blir like begeistret for de som jeg er!
Så da er det bare å ønske en herlig uke!

Spis godt!
ina♡

Ukens oppskrifter

Sommerens grilltips

SOMMERENS GRILLTIPS
Løft grillmaten din til nye høyder denne sommeren med smaksatt smør! Her får du 4 forskjellige varianter som er alle fabelaktig gode (anbefaler selvsagt at du lager alle) og som kan brukes til mye annet enn grillmat. Og ja, en nydelig hvitkløkssmør er selvsagt også med!
Hvitløkssmør og andre smaksatte smør - perfekt til grillmaten!

Linsegryte med kikerter og spinat

Selv om vi ønsker oss sommervær hver dag hender det at blir ruskevær også. Da disker du opp med denne linsegryta!

Linsegryte med kikerter og spinat

Enkel laksemiddag med wow-faktor

Legg laksen på grillen og server med denne nydelige ertestuingen. Og for all del ikke glem dressingen.

Enkel laksemiddag med ertepurée og wow-faktor

Fargerik salat med melon, mozzarella og skinke

Sånn går det når man går til innkjøp av en melonkuleskje. En nydelig salat blir til som er rask og enkel å lage – perfekt til late sommerdager!

Fargerik salat med melon og spekeskinke

Wraps med asiatiske kjøttboller

Det er jo alltid gøy å spise med hendene! Disse wrapsene er enkle å lage og super ‘on-the-go’ mat. Lag wraps ferdige eller la alle lage sine egne. 

Wraps med asiatiske kjøttboller

Salat med biff, jordbær og chevre

Nydelig, sommerlig salat med grillet biff og sesongens jordbær.

Salat med biff, jordbær og chevre

Spicy kylling med paprika og chili

En enkel stir fry med litt kick!

Spicy kylling med paprika og chili

Myke brownie cookies

Superenkle å lage og perfekt å lage iskremsandwich med. Om ikke dette er en hit hjemme hos deg, så vet ikke jeg hva som må til….

Myke brownie cookies - perfekte til issandwicher!

Eltefrie boller med vaniljekrem

Fredag var skolebrødets dag – hurra! Om ikke du rakk å feire det, så er det bare å diske opp i løpet av uken!

Eltefrie boller med vaniljekrem - en variant på skolebolle
legg igjen en kommentar

Din epost adresse vil ikke publiseres. Info merket med * må fylles inn.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Translate »