Hei på deg!
Nok en uke er forduftet og helgen står for tur.
Jeg har et par planteprosjekter på gang denne helgen, men det som er mest spennende er at jeg (forhåpentligvis) får en rotisserie for grillen min.
Jeg vurderte å kjøpe en den gangen jeg kjøpte grillen min, men liker å spare på opplevelser. Grillen har vi hatt noen år nå, og når rotisserie tilbehøret kom på salg (var dessverre ikke å oppdrive på Finn) slo jeg til.
Får vi rotisserie så er helgrillet kylling selvsagt på menyen! Med poteter selvsagt. Og en god salat. Gleder med allerede! Story på Instagram blir det selvsagt også.
Det planlegges litt events fremover i forbindelse med boken. Det er så gøy å servere salat, snakke om salat og treffe dere som kjøper boken. Legger ut info om events så snart jeg har noe klart.
Så var det ukens oppskrifter som ligger klart for deg her. Jeg håper du finner masse som frister!
Ønsker deg en god uke!
klem
Ina ♡
UKENS OPPSKRIFTER
Spicy biff med paprika
Spicy biff med paprika blir aldri feil. En rask stir-fry som du kan sette på bordet på under en halvtime. Bytt gjerne biff ut med kylling om du vil, eller paprika med andre grønnsaker. Det blir godt det og!!
Appelsinkylling
Panert kylling servert med appelsinsaus!
Kremet pasta
med laks, spinat og erter.
Vegetarpizza
Har du prøvd aubergine på pizza? Det kan anbefales!!
Frittata
med spinat, tomater og ost. Enkel hverdagsmat!
Kyllingspyd
i tex-mex stil!
Hamburgerbrød
Jeg har minnet deg på disse før, men gjør det igjen for burgersesongen er her!
Mykere hamburgerbrød får du ikke, så det er bare å sette i gang. Lag gjerne dobbel porsjon likesågodt – burgerbrødene er fine å fryse. Et lite tips – jeg pleier å dele de i to før frysing og lirker de to delene fra hverandre under tining. Da går det nemlig fortere.
Speltmuffins
med eple og blåbær!
Rabarbrapai
med jordbær og smuldretopping!