Vinteren er kommet!
Og kaoset. Skulle tro at vintervær var noe nytt. Men neida, snøen kommer hvert år (heldigvis). Allikevel er det som om vi som samfunn ikke er godt nok forberedt. Merkelig det der..
Jeg for min del har sittet mye inne. Det har vært en god anledning for meg å rydde litt opp etter julekaoset og komme meg litt à jour med både det ene og det andre.
Jeg har jobbet en del på boken, den delen jeg liker minst. Skriving. Og siden jeg liker å gjøre alt annet bedre enn å sette meg ned og skrive, er det virkelig blitt rent både på kontoret og her hjemme. Hadde vi hatt gårdsplass er jeg sikker på at den hadde vært pent skuffet for snø til en hver tid..
Men det går fremover, og det er faktisk litt digg å skrive nyhetsbrevet. En liten avbrekk fra boken.
Fordi været har vært som det har vært, så har jeg fylt nyhetsbrevet med nydelig kosemat. Pølser og poteter, alltid en nydelig kombinasjo. Alt-i-ett retter som smaker så godt og kan lages i en gryte. Og eltefri bakst. For hjemmebakt bakst er alltid best.
Da er det bare å håpe på at noe av dette faller i smak!
Ha en nydelig helg – spis godt!
klem
Ina
PØLSER OG POTETER
PØLSER OG POTETMOS
Pølser og potetmos og en nydelig løksaus. Jeg setter poteter over samtidig som jeg begynner å steke løken. Pølsene stekes mens løksausen og potetmosen ferdigstiller. Det hele tar ikke mer enn en halvtime, og du verden for en digg middag du kan kose deg med!
POTETSUPPE MED PØLSE
Mammas oppskrift som jeg ikke har noe oppskrift, men laget etter hukommelsen.
PØLSE I POTET
Pølse i bakt potet – ikke i brød eller lompe. Try it, you’ll like it!
ALT – I – ETT (ONE POT)
ONE POT WONDER
Fortsatt den mest besøkte oppskriften på bloggen over all tid. Smaker godt og er utrolig enkel å lage. Man har bare rett og slett oppi en gryte og resten gjør seg av seg selv..
ALT I EN GRYTE PASTA MED KJØTTSAUS
Pastaen kokes direkte i kjøttsausen. Enkelt og greit og godt!
ALT – I – ETT KYLLINGGRYTE

Ris og kylling kokt sammen i en og samme gryte – så godt!
ELTEFRI BAKST
ELTEFRITT SPELTBRØD
Det er så mange gode grunner til at du skal bare eltefritt brød, men jeg skal bare nevne 3 og la det være med det. Det er enkelt, brødet er sunnere og det er billigere. Så det så..
ELTEFRIE RUNDSTYKKER
Ekstra enkle eltefrie rundstykker. Bruk 5 minutter på å røre sammen deigen om kvelden, og vips så har du nystekte rundstykker på en halvtime neste morgen.
ELTEFRIE SNURRER
Eltefrie snurrer med appelsin, rosiner og sjokolade. Akkurat det du har lyst å ha med deg på tur.