Søndag igjen, og denne gangen har jeg bestemt at ukens oppskrifter skal handle om kjøttboller!
Og når du først er i gang og lager kjøttboller, kan du likså greit lage dobbel eller tredobbel porsjon. Frys ekstra kjøttboller i porsjoner, så kan du hente de frem fra frysen de dagen du ikke har ork eller tid til å tenke så mye på middag. Lurt – ikke sant?
Da er det bare å krysse fingre at du også synes dette var en god idé og at det blir kjøttbolle produksjon denne uken!
Ha en nydelig uke – spis godt!!
klem
ina
KJØTTBOLLER HELE UKEN
LASAGNE MED LETTVINTE KJØTTBOLLER
Hils på en ny variant – lasagne med lettvinte kjøttboller!
Og det er ikke hvilke som helst kjøttboller, men lettvinte kjøttboller, laget av pølser. For nå som rå grove pølser er å få kjøpt i de fleste store dagligvare forretninger, har du også en ferdig krydret kjøttdeig klar for bruk som du kan lage kjøttboller av….
KJØTTBOLLER AV LAM
servert med hummus og salat!
KJØTTBOLLER AV KYLLING
en asiatisk variant.
LAMMEKJØTTBOLLER

i en spicy tomatsaus – nam!!
DEEP PAN PIZZA

godt med saus, ost og kjøttboller
PIZZA
med små kjøttboller av salsiccia!
VERDENS BESTE KJØTTBOLLER
Denne oppskriften har tålt tidens tann. Sånn er det med gode oppskrifter…
INDISKE KJØTTBOLLER
Det tar tid å lage disse kjøttbollene, men du verden så gode de er!
KJØTTBOLLER I CURRYSAUS
Når du ikke har tid å lage indiske kjøttboller (oppskriften over), lager du disse!