SKIKKELIG GODE GRYTERETTER

Selv om våren er i anmarsj, kjenner jeg fortsatt på behovet for varme, lune, mettende gryteretter. 

Gryteretter som står og putrer på ovnen og skaper god lukt i hele huset. 

Gryteretter som er enkle å lage og kan mette mange, både store og små. 

Gryteretter som trenger bare litt godt brød (og smør) som tilbehør.

Her har du 9 av mange gode gryteretter fra bloggen. Så håper jeg at det frister å lage minst en av de!

Ha en god uke – spis godt!

ina


SKIKKELIG GODE GRYTERETTER


MAROKKANSK INSPIRERT KYLLINGGRYTE


Marrokansk inspirert kyllinggryte

En aldri så liten tur til Marokko er inspirasjonen bak denne kyllinggryten med gode krydder, sødme og saftig kylling.

KLIKK HER FOR OPPSKRIFTEN


ENKEL GRYTERETT MED BIFF OG GRØNNSAKER


Gryterett med biff og gresskar

Biff og gresskar er en skikkelig god kombinasjon!

KLIKK HER FOR OPPSKRIFTEN


ONE POT LAMMEGRYTE


One pot lammegryte

Ha alt oppi gryta, sett over varme, kom tilbake til ferdig middag.. 

KLIKK HER FOR OPPSKRIFTEN


TORSK I TOMATSAUS MED KIKERTER OG CHORIZO


Torsk med italienske tomater og chorizo

En skikkelig god fiskegryte!

KLIKK HER FOR OPPSKRIFTEN


ENKEL INDISK CURRY


Indisk curry med kyllinglår

Om du er ute etter en ordentlig smakfull curry , så er det denne du skal lage!

KLIKK HER FOR OPPSKRIFTEN


ALT-I-ETT KYLLINGGRYTE


alt i ett kyllinggryte

Kylling, bacon og ris smaksatt med sitron og oregano. Godt og enkelt å lage. 

KLIKK HER FOR OPPSKRIFTEN


ONE POT WONDER


One pot wonder - gryteretten som nærmest lager seg selv

En samling av gryteretter er ikke komplett uten denne evige populære gryteretten. Du vet, gryteretten der alt legges i en gryte, settes over varme og nærmest lager seg selv..

KLIKK HER FOR OPPSKRIFTEN


KYLLING OG CHORIZO I EN GRYTE


Safttig kyllinglår med chorizo og paprika. Server med poteter eller ris. 

KLIKK HER FOR OPPSKRIFTEN


PØLSEGRYTE


PØLSEGRYTE MED PAPRIKA OG LØK

Gode grove pølser med paprika i en smakfull tomatsaus. Serveres med poteter, polenta eller ris. 

KLIKK HER FOR OPPSKRIFTEN

legg igjen en kommentar

Din epost adresse vil ikke publiseres. Info merket med * må fylles inn.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Translate »