Ukens oppskrifter med handleliste

Søndag igjen, men en søndag ulik de fleste andre, i en tid ulik den som var for et par uker siden.

Det er en ny hverdag her hjemme, men for min del ikke så altfor annerledes som er vant til å jobbe alene. Samtidig er alt annet annerledes. Ingen fritidsaktiviteter (tennis jeg savner deg sånn…), ingen møtevirksomhet (utenom de på nett), ingen events, ingen venninnekvelder, ingen reiser å se fram til, ingen besteforeldre som kan besøkes. Det kompenseres med mye facetime og whats app samtaler med venner og familie nær og fjern. Gudskjelov for at vi kan gjøre det.

Jeg velger å være en forsiktig optimist. Gleder meg over at solen skinner og setter pris på at dette ikke skjedde i mørketiden når sinnet er allerede tungt. Jeg smiler og hilser på folk jeg ikke kjenner. Hjelper der jeg kan og der det er behov. Jeg skulle ønsker jeg kunne gjøre mer.

Det jeg kan gjøre er å fortsette å jobbe med bloggen som før. Skape og dele innhold og prøve å inspirere til gode aktiviteter på kjøkkenet. Ukens oppskrifter er som før, men som forrige uke, følger det med en handleliste som du finner her. 

Jeg håper du har det etter forholdene bra – ha en god uke!

ina♥♥♥

PS. Jeg minner også om at jeg har opprettet facebook gruppen Eltefri bakst. Her kan du få tips, svar på spørsmål, dele med oss hva du har bakt og dele erfaringer med andre bakeglade. . Klikk her for å bli med!

Eltefri bakst

Ukens oppskrifter

Sjekk ut alle ukemenyer her. 

legg igjen en kommentar

Din epost adresse vil ikke publiseres. Info merket med * må fylles inn.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.