I dag byr jeg på noen superdeilige paioppskrifter her på bloggen!
Løkpai i langpanne (Zwiebelkuchen) en pai som jeg liker å steke i langpanne. Server gjerne med en god, grønn salat til.
Pai med purre, spinat og bacon – Klassisk pai med litt grov bunn.
Enkel pai med laks – Og så har me juksa litt…..
Pai med blåmmuggost, spinat og bacon– med ekstra blåmuggost for de som vil ha.
Squashpai– kan selvsagt lages med kun grønn squash, men blir spektakulær om du også finner gul.
Opp-ned potetpai– tenk Tarte Tatin, men med poteter…
Tomatpai med chèvre– best om sommeren når gode tomater er i sesong.
Spinatpai– kan serveres som et måltid i seg selv eller som tilbehør til kjøtt.
Purrepai, med eller uten bacon– Elsker å lage disse som små paier og fryse de. #hjemmelagetferdigmat
Pastapai– når du er lei ‘vanlige’ pastaretter.