8 næringsrike bowls – til middag eller lunsj

Jeg er blitt forferdelig glad i servere bowls til middag eller til lunsj. Men hva er egentlig en bowl hører jeg deg spør?

Vel, stort sette inneholder en bowl en eller annen form for ris eller nudler, en eller annen form for protein, grønnsaker og en deilig dressing. Det er ingen regler her, så sløyf det ene eller det andre om du vil. Viktig er dog at du server i en skål (dermed navnet bowl) eller en litt dyp tallerken

Det er flere ting jeg elsker ved dette konseptet. Det rent visuelle (som du kanskje har skjønt er jeg litt opptatt av det når det gjelder mat) er en ting. Men, det er også en helt super anledning til å spise opp litt diverse rester. Tilbered litt forskjellige elementer, sett alt på bordet og la folk lage sine egne bowl-kombinasjoner. Hørte jeg resteparty?

Jeg har selvsagt samlet noen digge bowls fra bloggen – lenken til oppskriftene finner du under bildene. Vedder på at du finner noe som du får lyst å prøve.

Poke bowl med laks og teriyaki-nudler med rå eller stekt laks

Asiatisk laks med nudler og spicy kylling med ris og hummus

Scampi med korianderris og texmex torsk med korianderris og syltet løk

Sashimisalat med quinoa og betechips og teriyaki laks med grønnkål, brokkoli og avokado

Det er bare å sette i gang og servere bowls. Jeg liker å spise med pinner, men bestikk er selvsagt lov.

Vis meg gjerne hva du lager på Instagram – tag bildet med #matpaabordet så finner jeg den og kan gi deg litt skryt ♡

legg igjen en kommentar

Din epost adresse vil ikke publiseres. Info merket med * må fylles inn.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Translate »