På fredag hadde jeg teams møte med ‘teamet’ mitt – Anne Marie, Kine og Sigrid da vi nå er i gang med å brekke om boken. Dvs at alle oppskriftene som jeg har skrevet og alle bildene jeg har tatt er levert til designer som nå skal lirke alt dette stoffet inn i et designmal for å bli en bok.
Fredag fikk jeg også mitt første smugtitt på hvordan boken kommer til å se ut 🙂 Det dirrer fortsatt litt i kroppen av å ha endelig sett det, selv om jeg har forestilt meg det uendelig mange ganger i hodet mitt.
Jeg er både glad og litt stresset over å ha kommet så langt. Glad selvsagt for at vi er i sluttspurten, men stresset over at jeg stadig tenker på ting som kunne ha vært med eller kunne ha blitt gjort annerledes. Det er ikke bare, bare å sette en strek.
Heldigvis må jeg ikke helt det enda. Fremover blir det en tett dialog med designer for å finpusse boken, men det største trykket er nå over.
Og du vet kanskje hva det betyr….. MER TID TIL BLOGGEN – yuhu! Jeg gleder meg til å ha overskudd og fylle på med nye oppskrifter på bloggen.
Heldigvis finnes det mye godt på bloggen så det mangler ikke på oppskrifter og her får du litt inspirasjon for uken som kommer.
Har du ikke landet på hva du skal lage av kaker for 17.mai kan du finne plenty av inspirasjon her.
God helg og gratulerer med dagen 🇳🇴🇳🇴🇳🇴
Ina ♡
Er du med i MAT PÅ BORDETS MATKLUBB? Les mer om den her!
UKENS OPPSKRIFTER
Verdens beste kjøttboller
Et aldri så lite tips fra meg til deg – lag hjemmelagde kjøttboller og frys de i porsjoner! Da har du nemlig en kjapp middag for hånden de dagen det er litt ekstra travelt.
Lag for eksempel en enkel tomatsaus (eller kjøp en) og legg de frosne kjøttbollene oppi. De er gjennomvarme innen pastaen er kokt.
Elle lag brunsaus og ha kjøttbollene oppi – de er varme og klar for servering så snart potetene er ferdigkokt.
Eller hva med å tine kjøttbollen og lage en digg baguette sandwich – eller legge de på pizzaen – eller servere med nudler og pesto – eller servere de med dipp på et tapasbord.
Mulighetene er som du ser endeløse, og moralen av historien er at det er kjekt å hjemmelagde kjøttboller i frysen. Lag disse – for de er kjempegode!
Limemarinert laks
med ris og grønnsaker. På utkikk etter en kjapp fiskemiddag? Look no further…
Blåskjell i kokosmelk
Fjorårets sommerhit – regner med at det blir årets også.
One pot pasta
Her trengs det bare en gryte!
Asiatisk biffsalat
Legg et stykke kjøtt på grillen og bland den med en nydelig salat og asiatisk dressing. Nam!
Den nye tacomiddagen din!
På tide å bytte ut vanlig taco med crunch wraps!
Spicy kyllingsalat
servert med ris og hummus.
Enkel jordbærpai
En litt sprø paibunn. mascarpone og jordbær er alt som skal til…
Speltrundstykker
Eltefrie så klart – perfekt til 17.mai frokost og alle andre frokoster.