Magisk gode kokosruter med sjokolade er på bloggen igjen folkens!
Det finnes så mange gode oppskrifter her på bloggen (ja, dette er litt selvskryt) at de fortjener å bli hentet frem fra arkivet, pusset litt på og presentert igjen. Og denne oppskriften på kokosruter er en av de (opprinnelig oppskrift finner du her).
Litt usikker på om jeg skulle kalle disse for kokosruter eller kokosbar, men bestemte meg for å gå med originaltittel med litt flere beskrivende adjektiver..
Kokosruter er knallenkelt å lage! En how-to film kommer på Instagram, men i mellomtiden er det bare å følge oppskriften og steg for steg bilder i fremgangsmåten.
Oppskriften består av to deler. En kjeksbunn som du steker først, og så toppingene som strøes over den varme bunnen før den settes i ovnen igjen.
Og bare for å lure et lite tips her – det er lurt å ha litt overheng på bakepapiret, slik at du enkelt kan løfte kaken ut av formen og over på en rist for avkjøling.
Så er det bare å skjære kaken i ruter! Oppbevar de gjerne i en kakeboks om de skal spises i løpet av de neste dagene. Vil du oppbevare de lengre kan du legge de i frysen.
Da er det bare å håpe at kaken frister og at du hiver deg over oppskriften! God bakst!
Glad i kokos? Det er jeg og!! Ta gjerne en titt på flere oppskrifter med kokos:
- lettvinte energibarer med dadler og kokos
- seige cookies med sjokolade og kokos
- glutenfrie kokosvafler
- banankake med kokos og sjokolade
- kokosboller
- snurrer med hvit sjokolade og kokos
- kokosis på pinne