9 oppskrifter for høsten

Ukene stormer avgårde og det er allerede midten av oktober! Ikke bare det, men jeg så at julemagasinene var på plass allerede!

For en som holder fortsatt på å overbevise seg selv om at sommeren er over og høsten er her, gikk dette litt for fort fremover. Jeg trenger ikke å tenke på jul riktig enda 😂

La oss nyte høsten først, gjerne med noen av oppskriftene som du finner her. Tenn på lys, la middagen eller baksten lage litt godlukt hjemme (eller på hytta), tenn på peisen og finn frem strikketøyet eller god boken.

🍂 9 oppskrifter for høsten 🍂

Pølser, potetmos og løksaus

pølser, potetmos og løksaus

Den ultimate kosematen en høstdag….

Lag (masse) silkemyk potetmos, grill eller stek noen ordentlig gode, saftige grove pølser og hell over en nydelig løksaus.

Husk en aldri så liten grønn salat ved siden av!

klikk her for oppskriften

Helstekt kylling med poteter

HELSTEKT KYLLING

Poteter og løk ligger i bunnen av gryta, en helstekt kylling på toppen. Digg middag med lite innsats!

klikk her for oppskriften

Kremet kylling med poteter og spinat

Alt-i-ett kremet kyllinggryte med poteter og spinat

Om ikke helstekt kylling er din greie – prøv denne oppskriften!

klikk her for oppskriften

Stekt torsk med chorizo og ertepuree

Stekt torsk med chorizo og ertepuré

Ingen kan takke nei til denne fargerike fiskeretten med masse smak!

klikk her for oppskriften

Shepherds pie

shepherds pie

En blanding av lam og linser i saus ligger under et lokk med potetmos – herlig middag for hele familien!

klikk her for oppskriften

Shepherds pie uten kjøtt

Shepherds pai

En nydelig linsestuing ligger under er lokk av søtpotetmos! Priken over i’en er urteoljen, så ikke hopp over den 😉

klikk her for oppskriften

Saftig eltefritt betebrød med eller uten valnøtter

Eltefritt betebrød

Da jeg gjorde runden for å introdusere boken min ELTEFRI BAKST var det alltid denne jeg tok med som smaksprøve.

Det gjorde jeg med tanke på at folk mått smake på brødet for å forstå hvor godt det var – for ja, de fleste møter ‘betebrød’ med skepsis. Men alle som smakte (og jeg insisterte må du tro….) elsket den!

Smaker du på det er jeg sikker på at du vil bli overbevist på at dette er et fantastisk godt brød, så jeg oppfordrer deg virkelig til å prøve oppskriften siden jeg ikke er der for å gi deg en smaksprøve….

klikk her for oppskriften

Snurrer med appelsin og sjokolade

Eltefrie appelsinsnurrer med sjokoladetrukkede rosiner

Dine 3 turkamerater -appelsin, rosiner og sjokolade-  i en bolle….

klikk her for oppskriften

Enkel eplekake

Enkel eplekake

Når du har lyst å diske opp med en nydelig eplekake, raskt…

klikk her for oppskriften

legg igjen en kommentar

Din epost adresse vil ikke publiseres. Info merket med * må fylles inn.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Translate »