Kreft påvirker ikke bare den som har kreft, men også de rundt. En av de positive effektene er engasjement i kreftsaken. I fjor samlet derfor datteren min et lag – HAPPY FEET – som løp STAFETT FOR LIVET i Trondheim og klarte å samle inn hele kr 32’000 for Kreftforeningen.
I år gjør hun det samme. Vi reiste opp denne helgen for å støtte, min andre datter reiste opp for å løpe og jeg er så stolt av begge to.
Stolt over at de har funnet noe positivt i det negative, at de engasjerer seg, viser initiativ og gir av seg selv for å kunne hjelpe andre. Litt usikker på om jeg har hatt noen innflytelse i dette, eller om jeg rett og slett bare har hatt flaks med barna mine.
Jeg løp ikke, men var der for å heie og hjelper til med innsamlingen. Fikk du lyst å støtte laget (og dermed også Kreftforeningen) klikk gjerne på bildet under eller klikk her.
Tid for UKENS OPPSKRIFTER er det også i dag, og her følger et utvalg fra bloggen som jeg tror du kan ha glede av.
Ønsker deg en nydelig uke!
klem
Ina ♡
UKENS OPPSKRIFTER
SQUASHPAI
Altså, vakrere pai finnes ikke….
Får du tak i gul squash (og når er det muligheter for det) så får du ekstra fin pai. Får du kun tak i grønn squash, så fortvil ikke. Paien blir nydelig og like god på smak
STEKT TORSK
Stekt torsk med ertepurée og sprøstekt chorizo er en smakfull og utrolig lettvint fiskemiddag. Anbefales på det sterkeste!!
FARGERIK HALLOUMISALAT
Lyst å gjøre denne salaten bedre? Bruk norsk stekeost i stedet for halloumi!
PASTA MED KYLLING OG SOLTØRKEDE TOMATER
En enkel middag som er lett og raskt å tilberede og som er garantert å slå an hos alle.
Dette er en av de mest populære middagsoppskriftene på bloggen nettopp fordi det er en lettvint middag som ikke går på kompromiss med smak.
KRYDDERPOTETER
en form for pytt i panne – bare litt mer interessant.
HELGENS PIZZA
en litt oppgradert variant av barndommens pizza med kjøttdeig.
BETEBRØD
Det var dette brødet jeg serverte i alle events i forbindelse med boken min Eltefri Bakst. Jeg ville nemlig overbevise andre at dette var et genialt godt brød.
Og brødet gikk unna som bare det. Ikke bare fordi fargen var så interessant, men smaken var så god. Ekstra saftig, med en svak hint av beter. Du vet den litt jordaktige smaken.
Nøtter er valgfritt, men jeg synes det gjør brødet ekstra godt.
Press jus av beter eller kjøp en ferdig flaske (den fra Helios er best) og prøv du og.
HELGENS FROKOST
Bakt havregrøt med bær – perfekt frokost i helgene eller når du har litt tid om morgenen.
EN SØT FOCACCIA
En søt focaccia med sesongens epler og kanel!