Visste du at jeg har skrevet en kokebok med over 100 oppskrifter med poteter? Yepp. Forlaget synes jeg var litt gal, men hei, alle elsker poteter jo (eller det var i hvert fall argumentet mitt..)
Og jammen har ikke POTETKOKEBOKA innfridd. Den er blitt en bestselger her i Norge og blitt oversatt til dansk, tysk og polsk. Yuhu!
Men, jeg skal ikke selge deg boken her (men, om du ikke har den, så løp og kjøp), jeg skal gi deg noen digge eksempler på alt det gode du kan lage med potet, nå som vi er midt i «potetsesongen».
Her får du 9 skikkelig gode oppskrifter på poteter som tilbehør, så får du vurdere om du trenger enda flere gode oppskrifter med potet (eller om du synes det er kjekt å ha de i bokform). Boken finner du i bokhandel om du vil ta en titt på den, eller du kan bla i den her hos forlaget. Klikk her.
Ha en nydelig uke med masse gode potetretter!
klem
ina
POTETER SOM TILBEHØR
FONDANTPOTETER
Ser fancy ut, ikke sant?
Vel, de er meget enkle å lage. De skrelles og langsidene skjæres rett slik at de ligger fint i en panne. De stekes først på begge sider, og får så lov til å koke videre i kraft/buljong til de er møre.
Sprø topp, myk innside, hva mer kan man be om?

Dette er POTETKOKEBOKA! Du finner den i bokhandel, om du vil ta deg en tur innom og bla i boken. Du kan også bla gjennom boken hos forlaget – klikk her.
HASSELBACKPOTETER MED PESTO
Hasselbackpoteter er en klassiker, men prøv gjerne denne varianten med en frisk pesto!
FLØTEGRATINERTE HASSELBACKPOTETER
Når du ikke trodde at poteter kunne smake bedre og så lager du dette….
GYLLEN POTETGRATENG
Luksus potetgrateng!
Potetgrateng laget med safran og karamellisert løk – vidunderlig godt!
BOULANGEREPOTETER
En nydelig potetgrateng uten fløten. Sprøe på toppen, myke, smakfulle poteter under.
FLØTEGRATINERTE POTETER
Les hvordan du lager de aller beste fløtegratinerte poteter.
ORDENTLIG SPRØSTEKTE POTETER
Det er et par ting som du må gjøre for å sikre ordentlig sprøstekte poteter – og jeg forteller alt i oppskriften!
POTETER MED HVITLØK OG ROSMARIN
Pannestekte poteter med rosmarin og hvitløk – en uslåelig kombinasjon!
ANNAPOTETER
kke la deg lure av presentasjonen – annapoteter er lett å lage! Hemmeligheten er at det er kun det nederste laget som må se pent ut – potetene ligger ellers ganske så hulter til bulter…









