Ukens oppskrifter med handleliste

Det har vært stille en liten stund fra meg mens vi har organisert hjemreise og karantene for familiemedlemmer som har vært i utlandet. Det har aldri vært noen krise, men det føles likevel mye bedre nå som vi er nærmere. Familien er fortsatt splittet, men det kan jeg leve med – de reisende er i karantene, vi er hjemme.

Yngstemann er kalt inn til ekstravakter for å fylle hyllene på Meny og gjør sitt beste for at vi skal komme til fylte hyller i butikken. Hun bekrefter det vi alle leser om og ser, at folk hamstrer. Det er ingen grunn til det. Jeg tenker at det er klokt å begrense sine besøk til butikken og kjøpe nok til en uke når du først er der. Men, det er stor forskjell på det og å hamstre.

Mitt råd, om jeg får lov til å komme med en, er å legge en plan før du går og handler. Sett opp en meny for uken, sjekk hva du allerede har og handle det du trenger.

Her er mitt forslag til hva du kan lage neste uke. For å hjelpe deg litt videre har jeg denne uken også laget en handleliste (klikk her for listen) slik at du raskt kan få overblikk over hva du trenger å kjøpe inn. Synes du noen av rettene er så gode at du kunne tenke deg å servere det uken etter også, så lag dobbelt og frys halvparten.

Dette vil ikke bare begrense hvor mange ganger du må i butikken, men vil også gi deg ro. Kos deg med matlaging, involver gjerne barna. Bak noe godt sammen, fyll frysen med brød, rundstykker og annet godt. Vær litt kreativ. Mangler du en ingrediens, bruk noe annet eller sløyf det helt om det ikke er vesentlig.

Jeg ønsker deg en fortsatt fin helg og en god ny hverdag fremover. Ta vare på hverandre og vis hensyn.

ina❤️

PS. Jeg minner også om at jeg har opprettet facebook gruppen Eltefri bakst. Her kan du få tips, svar på spørsmål, dele med oss hva du har bakt og dele erfaringer med andre bakeglade. . Klikk her for å bli med!

Eltefri bakst

Ukens oppskrifter

Sjekk ut alle ukemenyer her. 

legg igjen en kommentar

Din epost adresse vil ikke publiseres. Info merket med * må fylles inn.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Translate »