PÅSKE!!
Yes, nå er vi der og selv om påsken ikke er som den kanskje skulle ha vært, kan vi likevel kose oss med litt tid på kjøkkenet og god mat, ikke sant?
Følger du meg på Instagram har du fått med deg at jeg har gått litt bananas med baking i det siste. Forrige uke var det nemlig en nevø som hadde bursdag og dermed ble det en ny utgave av crazy cake. Siden så mange likte den, og siden det føles godt å lage kake og være litt ‘over the top’ med pynting, ble det også en påskevariant. Den ser du med en gang du begynner å skrolle litt ned…
Ellers består ukens oppskrifter av masse annet godt du kan servere i påsken. Jeg har konsentrert meg om kylling- og lamretter, samt litt godt tilbehør. Synes du ikke oppskriftene jeg plukket ut passer helt er det bare å klikk på lenkene som fører deg til flere oppskrifter i samme genre.
Jeg håper også du finner tid til litt baking. Om du ikke føler for å slå deg helt ut med en crazy cake, kan jeg sterkt anbefale appelsinbollene.
God påske – spis godt!
ina 🐰
Crazy cake – påskeutgaven
Her er den – crazy cake, påskeutgaven!Under alt påskegodteri finner du en saftig gulrotkake dekket med ostekremglasur – en kake som holder seg godt lenge slik at du ikke trenger å spise denne sukkerbomben av en kake opp med en gang. |
Helstekt kylling i gryte
Poteter i bunnen, kyllingen på toppen. En alt i en gryte måltid! Server gjerne med gulrøtter og bønner (oppskrifter finner du lenger nede).
Helstekt paprikakylling
Grønnsaker på bunnen, paprikakylling på toppen. Server gjerne med noen gode poteter – oppskrifter finner du her.
Lammecarré
Nydelig stekt lammecarré med en frisk couscoussalat.
Grillet lammelår
Start grillesesongen med lammelår og tilbehør på grillen!
Ovnsbakte gulrøtter
Bønner med hasselnøtter og hvitløk
Blomkålsalat
Sprø blomkålsalat med masse smak!
Brokkolisalat
Ikke glad i blomkål? Lag en brokkolisalat!
Eltefrie appelsinsnurrer
Saftige snurrer med masse appelsinsmak og sjokoladetrukkede rosiner. Perfekt til påske!
Eltefritt brytebrød
Nydelig brytebrød perfekt til påskefrokosten! Rør sammen deigen kvelden i forveien, bak neste dag.