Annonse
Ny bok: Eltefri bakst. Klikk her for å lese mer om boka.

Hva gjør man med brune bananer?

Brune bananer er helt fabelaktig å bruke i bakst. Ikke bare får du en ekstra sødme i baksten, man de gjør også baksten ekstra saftig.

Har du ikke tid å bruke brune bananer mens de ligger i fruktskålen, slenger du de i frysen. Der kan de oppbevares til du vil bake – eller lage en smoothie med de. La de tine litt på benken først, da er det lett å fjerne skallet.

Her er noen forslag til hva du kan lage:

SUKKERFRIE BANANMUFFINS – myke, saftige muffins laget med dadler, bananer og speltmel. Perfekt til en rask frokost eller mellommåltid.

BANANMUFFINS

SJOKOLADEKAKE MED BANAN – en av de mest populære kakeoppskriftene på bloggen. Brune bananer og sjokolade er nemlig en innertier.

SJOKOLADEKAKE MED BANAN

HAVRECOOKIES MED BANAN OG SJOKOLADEBITER – som sagt, banan og sjokolade er alltid en god kombinasjon, også i en cookie.

HAVRECOOKIES MED BANAN OG SJOKOLADEBITER

BANANBRØD MED NUGATTI – en form for marmorkake der noe av røren er blandet med Nugatti.

BANANBRØD MED NUGATTI

BANANVAFLER – serveres selvsagt med mer banan …

BANANVAFLER

BANANKAKE MED KOKOS OG SJOKOLADE – en tropisk frukt kombineres med en annen og får følge av sjokolade. Garantert godt!

BANANKAKE MED KOKOS OG SJOKOLADE

BANANMUFFINS – enda en variant på bananmuffins.

BANANMUFFINS

BANANCUPCAKES MED PEANØTTSMØR – jada. peanøttsmør og bananer er godt!

BANANCUPCAKES

HAVRECOOKIES MED BANAN, PEANØTTSMØR OG SJOKOLADE – samme kombinasjon fungerer selvsagt også godt i cookies.

HAVRECOOKIES

Fant du ikke noe som fristet? Sjekk ut flere oppskrifter med banan hos vegetarbloggen!

legg igjen en kommentar

Din epost adresse vil ikke publiseres. Info merket med * må fylles inn.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Translate »