Brune bananer er helt fabelaktig å bruke i bakst. Ikke bare får du en ekstra sødme i baksten, man de gjør også baksten ekstra saftig.
Har du ikke tid å bruke brune bananer mens de ligger i fruktskålen, slenger du de i frysen. Der kan de oppbevares til du vil bake – eller lage en smoothie med de. La de tine litt på benken først, da er det lett å fjerne skallet.
Her er noen forslag til hva du kan lage:
SUKKERFRIE BANANMUFFINS – myke, saftige muffins laget med dadler, bananer og speltmel. Perfekt til en rask frokost eller mellommåltid.

SJOKOLADEKAKE MED BANAN – en av de mest populære kakeoppskriftene på bloggen. Brune bananer og sjokolade er nemlig en innertier.

HAVRECOOKIES MED BANAN OG SJOKOLADEBITER – som sagt, banan og sjokolade er alltid en god kombinasjon, også i en cookie.

BANANBRØD MED NUGATTI – en form for marmorkake der noe av røren er blandet med Nugatti.

BANANVAFLER – serveres selvsagt med mer banan …

BANANKAKE MED KOKOS OG SJOKOLADE – en tropisk frukt kombineres med en annen og får følge av sjokolade. Garantert godt!

BANANMUFFINS – enda en variant på bananmuffins.

BANANCUPCAKES MED PEANØTTSMØR – jada. peanøttsmør og bananer er godt!

HAVRECOOKIES MED BANAN, PEANØTTSMØR OG SJOKOLADE – samme kombinasjon fungerer selvsagt også godt i cookies.

Fant du ikke noe som fristet? Sjekk ut flere oppskrifter med banan hos vegetarbloggen!