Det er mange gode ting som skjer om dagen. Restaurantene er åpne igjen i Oslo og vårværet er på vei -eller har vi gått rett til sommer?
Rabarbra- og aspargessesongen er også her, så nå gjelder det å nyte disse vidunderlige råvarene mens de er i sesong. Har du mye rabarbra og lurer på hva du skal gjøre med det, så kan jeg anbefale rabarbrasyltetøy med vanilje som du finner oppskrift på nederst her.
Ja, og har du mye asparges – lag en showstopper av en pizza!
Nyt sesongen, og godværet om du er så heldig å få litt!
Ha en god uke – spis godt!
Ina ♡
Er du med i MAT PÅ BORDETS MATKLUBB? Les mer om den her!
Sprøe, ovnsstekt kyllingvinger!
Vi hadde glemt hvor godt det var med kyllingvinger. Men, nå etter å ha laget disse supersprøe vinger i ovnen skal de aldri mer i glemmeboken!
Spis de til middag, spis de som snacks, spis de varme, lunkne eller kalde. Dip er lov og godt, men de er også gode uten.
Bare lov meg at du prøver disse!

Biff med grønnsaker
En aldri så liten stirfry med biff og grønnsaker – server gjerne med ris.

Pastasalat
En vanvittig god pastasalat med tomat, avokado og mozzarella.

Sashimisalat
Sashimisalat med en liten spicy chilldressing. |

Nudelsalat med reker
Spar noen reker fra kveldens rekemiddag og lag en nydelig salat dagen etter.

Aspargespizza
Sesongens pizza!

Kyllingquesadilla
Best om de lages på grillen!

Lettvinte energibarer
Super lettvint å lage og knallgodt.

Eltefritt alpebrød
Det nye hverdagsbrødet ditt!

Rabarbrasyltetøy med vanilje
Bruk sesongens rabarbra til å lage en nydelig syltetøy du kan nyte hele året.

Enkel rabarbrakake
Ikke sant det frister….
