Sol! Sommer?Rabarbra! Asparges! og ukens oppskrifter!

Det er mange gode ting som skjer om dagen. Restaurantene er åpne igjen i Oslo og vårværet er på vei -eller har vi gått rett til sommer?

Rabarbra- og aspargessesongen er også her, så nå gjelder det å nyte disse vidunderlige råvarene mens de er i sesong. Har du mye rabarbra og lurer på hva du skal gjøre med det, så kan jeg anbefale rabarbrasyltetøy med vanilje som du finner oppskrift på nederst her.

Ja, og har du mye asparges – lag en showstopper av en pizza!

Nyt sesongen, og godværet om du er så heldig å få litt!

Ha en god uke – spis godt!
Ina ♡

Er du med i MAT PÅ BORDETS MATKLUBB? Les mer om den her!

Sprøe, ovnsstekt kyllingvinger!

Vi hadde glemt hvor godt det var med kyllingvinger. Men, nå etter å ha laget disse supersprøe vinger i ovnen skal de aldri mer i glemmeboken!

Spis de til middag, spis de som snacks, spis de varme, lunkne eller kalde. Dip er lov og godt, men de er også gode uten.  

Bare lov meg at du prøver disse!

Ovnsbakte, sprøe og saftige kyllingvinger

Biff med grønnsaker

En aldri så liten stirfry med biff og grønnsaker – server gjerne med ris.

Spicy biff med grønnsaker

Pastasalat

En vanvittig god pastasalat med tomat, avokado og mozzarella.

Pastasalat med tomat, avokado og mozzarella

Sashimisalat


Sashimisalat med en liten spicy chilldressing. 
Sashimisalat med chilidressing

Nudelsalat med reker

Spar noen reker fra kveldens rekemiddag og lag en nydelig salat dagen etter. 

Nudelsalat med reker og annet godt

Aspargespizza

Sesongens pizza!

Aspargespizza

Kyllingquesadilla

Best om de lages på grillen!

Kyllingquesadilla

Lettvinte energibarer

Super lettvint å lage og knallgodt. 

Lettvinte energibarer med dadler og kokos - nam!

Eltefritt alpebrød

Det nye hverdagsbrødet ditt!

Eltefritt alpebrød - et halvgrovt hverdagsbrød

Rabarbrasyltetøy med vanilje

Bruk sesongens rabarbra til å lage en nydelig syltetøy du kan nyte hele året.

Rabarbrasyltetøy med vanilje, oppgradert

Enkel rabarbrakake

Ikke sant det frister….

Enkel rabarbrakake
legg igjen en kommentar

Din epost adresse vil ikke publiseres. Info merket med * må fylles inn.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Translate »