1000 bøker og ukens oppskrifter

Da er det gjort! 

1000 bøker er signert og klare til å sendes ut! (Jeg sitter på en pall med ca. 300 bøker bare sånn at du kan se for deg hvor mye 1000 bøker faktisk er).

Som du ser, er jeg ganske blid og fornøyd. Ikke bare fordi jeg er ferdig med å signere alle bøkene, men også fordi det tikker inn så gode tilbakemeldinger fra de som har fått boken allerede. Det gjør meg så glad! Og litt lettet. Det er jammen et risikoprosjekt å skrive bok…

Forhåndssalget er det første steget ut i markedet med ny bok og er viktig med tanke på for eksempel innsalg til bokhandel. Sitter du altså på gjerdet og lurer på om du skal kjøpe boken, så setter jeg stor pris på om du gjør det nå med en gang 🙂 Jeg kan love deg at du kommer til å få mange nye favorittretter med potet!

FORHÅNDSSALGET slutter midnatt søndag. Bestill for å sikre deg en signert kopi med maks rabatt , fri frakt og muligheten til å vinne noen fine premier. 

Klikk her for å bestille din kopi !

Bor du på Østlandet som jeg gjør, så har det vært lite tegn til høst så langt. Men vi er i September og det er høysesong for norsk frukt og grønnsaker. Butikkene og markedene bugner av rotgrønnsaker, epler, plommer, brokkoli og masse annet godt.

Derfor er sesongens grønnsaker også tema for ukens oppskrifter. En nydelig gulrotsuppe, en fantastisk potetgrateng, en yummy taco med blomkål og annet godt finner du her i nyhetsbrevet. Nyt sesongen, selv om det fortsett kjennes litt som sommer. 

Ønsker deg en fabelaktig uke – spis godt!

ina ♡

Ukens oppskrifter

Klikk på bilder eller tittel for å komme direkte til oppskriftene.

Fløtegratinerte poteter

Fløtegratinerte poteter er en stor favoritt her hjemme i tillegg til å være veldig populær på bloggen – det har jeg tall på 😉 
Det var faktisk denne oppskriften som startet tanken på at det kanskje hadde vært interesse for en potetkokebok. At dere hadde et ønske om litt nytenkning eller nye impulser når det gjaldt poteter. Vel, jeg synes i alle fall at det var en god idé og den tanken slapp aldri opp. 
Etter å ha overbevist redaktør og forlag om ideen fikk jeg endelig en go-ahead for litt over ett år siden. En idé for 6 år siden er altså endelig blitt realisert, og jeg kunne ikke ha vært mer fornøyd. 
Nå håper jeg at poteten får en aldri så liten renessanse. At vi børster støvet av denne lille, men ikke ubetydelige skatten vår og spiser poteter så det monner. Du vet hvor du finner oppskriftene!

Fun fact – et av bildene i oppskriften landet til slutt på forsiden av boken. Ikke et lett valg, for vi hadde mange fristende potetretter å velge mellom…
fløtegratinerte poteter

Hummus og høstens grønnsaker

Hva med å lage en superdeilig hummus å dyppe høstens grønnsaker i. Det er jo bare godt!

Hummus med røde linser

Lun betesalat

Lune beter, quinoa, chevre og annet godt gjør denne salaten til en innertier. 

Lun betesalat med quinoa og chèvre

Sopp stroganoff

Plukk/kjøp sopp – lag stroganoff. Det vil du slettes ikke angre på!

Sopp stroganoff

Pastagrateng med blomkål

Denne har nok dukket opp i en del nyhetsbrev allerede, men det er fordi jeg er så glad i den ♡

Pastagrateng med blomkål og purre

Digg taco med blomkål!

Har du sett noe så godt? Skeptikerene her i huset ble overbevist – jeg håper du gir dette et forsøk du og!

Vegetartaco med sprøstekt blomkål

Grønn pizza

Ja det er godt med brokkoli på pizzaen!!

Grønn pizza

Spicy gulrotsuppe

Nydelig, fløyelsmyk suppe med litt kick!

Spicy gulrotsuppe med kokosmelk

Purrepai!

Pai med purre (og litt bacon) er aldri dumt. 

paioppskrifter
legg igjen en kommentar

Din epost adresse vil ikke publiseres. Info merket med * må fylles inn.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Translate »