
Ja, jeg har en aldri så liten nyhet. Noe jeg hintet til i et nyhetsbrev for noen uker siden.
Jeg har skrevet bok 🙂
(En kokebok selvsagt, bare i tilfelle du trodde jeg kunne, eller ville, skrive noe annet…)
Å kunne komme tilbake til arbeidslivet med å skrive ny bok har vært en sann glede. Og selv om det har gått bekostning av andre ting – bloggen, instagram, og så videre – så var det akkurat det jeg trengte.
Tiden har derfor ikke gått til annet enn kokeboken, nyhetsbrev og sporadiske innslag i mine andre kanaler (jeg behersker ikke helt å ha flere baller i luften samtidig riktig enda), men nå skal det bli andre boller.
Jeg gleder meg nå på å bruke energi på å legge ut nye oppskrifter og være litt mer «til stede».
Jeg kommer selvsagt med flere oppdateringer om boken, etterhvert, men akkurat nå er det tid for ukens oppskrifter.
Ha en nydelig uke – spis godt!
klem
Ina ♡
UKENS OPPSKRIFTER
Fylte paprika
Paprika fylles med ris og bønner, toppes med ost og stekes i ovn til gjennomvarm og osten har fått fin farge. Lag disse gjerne på forhånd, eller frys de til en senere anledning. Server gjerne med en salat til!
Kylling souvlaki
Nydelige kyllingspyd med salat og yoghurtdressing.
Pølse i….
bakt potet selvsagt!
UKENS SALAT
Thai salat med kjøttdeig
En litt annerledes salat som gjerne spises med hendene. Smakfull og spennende
Röstipoteter
stekt i en form med bacon og egg
Lettvint torsk
med kikerter i tomatsaus.
NOE GODT TIL FROKOST
Bakt havregrøt
forberedes kvelden før, stekes om morgenen
Hjemmelaget snickers
enda bedre enn kjøpevarianten…
Solskinnsboller
fordi vi trenger litt solskinn nå.. |