Forhåndssalg og ukens oppskrifter

Skikkelig gode salater

FORHÅNDSSALG av den nye boken min er åpen fra og med i dag (for deg som abonnerer på nyhetsbrevet mitt) – yuhu! 

Aåå, dette har jeg gledet meg sånn til!!

BESTILL HER 

Boken heter «Skikkelig gode salater» og inneholder over 100 oppskrifter med salater og diverse dressinger. 

Hvorfor en bok om salater nå? Flere årsaker til det, faktisk. Jeg var i gang med en helt annen bok da jeg ble syk, og da jeg ble frisk var motivasjonen for å jobbe videre med den borte. 

Så da måtte det bli en annen bok fra listen (ja, jeg har en liste). All mat er godt, men jeg kjente veldig på at jeg hadde lyst å fremme alle de gode grønnsakene vi har her i Norge. Og jeg vet at dere er glade i salater – til det trenger jeg bare å ta en titt på besøkstallene på salatoppskriftene.

Personlig føler jeg også at jeg ikke spiser nok grønnsaker. Men jeg elsker salater. Det var derfor innlysende at jeg burde spise salat oftere. Og ikke bare om våren og sommeren, men også om høsten og vinteren. 

Salater er en ukomplisert måte å få i seg flere grønnsaker. Forestill deg en enkel gulrotsalat for eksempel. Eller en tomatsalat (oppskrift lenger nede i nyhetsbrevet). Dette er salater som du kan servere før eller til måltider og som du kan oppbevare i noen dager i kjøleskapet slik at de er lett tilgjengelig. 

Men det er mer. For jeg elsker også salater som er mer forseggjorte. Salater med masse forskjellige grønnsaker og gjerne en spennende dressing. Som kanskje har litt ost i seg, eller litt kjøtt eller fisk, eller det jeg har kalt for karbs (byggryn, ris, pasta, og så videre. ) Salater som du fortsatt kan servere som tilbehør til et måltid eller som du kan servere som et måltid i seg selv. 

Boken inneholder altså oppskrifter på hverdagssalater, salater som tilbehør og salater som måltid. Og du som kjenner meg, vet at jeg må alltid dra strikken litte granne lengre, så du finner også en kapittel med sandwichsalater og en egen kapittel om dressinger. 

Vil du lese mer om boken, se noen bilder og til og med bla i den

KLIKK  HER

(Skroller du nedover landingssiden kommer du etterhvert til ‘bla i boken’. Der vil du kunne lese gjennom innholdsfortegnelsen, og bla gjennom de forskjellige kapitelene.)

Jeg håper virkelig at det frister å bestille boken! Er du en av de første 500 som bestiller, får du også en signert utgave. Boken blir sendt så snart den er på lager og leveres direkte til postkassen din uten ekstra kostnad. 

Og husk, etter alt dette boksnakket, så finner du selvsagt ukens oppskrifter her også 🙂

Ønsker deg en nydelig uke – spis godt!

klem
Ina ♡

UKENS OPPSKRIFTER

Zwiebelkuchen

løkpai - Zwiebelkuchen

Løkpai i langpanne. Så godt!!!!

klikk her for oppskriften

Gul som solen kyllingcurry

Gul som solen ☀️ kyllingcurry med blomkål og squash!

Gul som solen kyllingcurry med blomkål og squash!

klikk her for oppskriften

Spicy biff med grønnsaker

Spicy biff med grønnsaker

En enkel men å så god stirfry.

klikk her for oppskriften

UKENS SALAT

Marinert tomatsalat

Marinert tomatsalat med mozzarella

Når tomatene ikke smaker så mye, lager du marinert tomatsalat. Dette er en av oppskriftene som er inkludert i den nye boken min fordi den er så god, lettvint å lage og kan serveres året rundt.

klikk her for oppskriften

Kremet fiskesuppe

kremet fiskesuppe

En nydelig fiskesuppe med fisk og skalldyr og som er SÅ enkel å lage!

klikk her for oppskriften

Grønn pizza

Grønn pizza

Den beste vegetarpizzaen med brokkoli og avokado!

klikk her for oppskriften

Eltefri focaccia med potet

Focaccia med poteter

En nydelig focaccia med poteter i selve deigen og som topping. Sjekk ut Instagramfilmen her for å se hvordan jeg lager den. 

klikk her for oppskriften

Havrekjeks med sjokolade

Havrekjeks med sjokoladebiter

Ikke altfor søtt, og veldig godt!

klikk her for oppskriften

Cookies med hasselnøtter og sjokolade

Cookies med hasselnøtter og sjokolade

Nøtter og sjokolade i en cookie – bedre blir det ikke.

klikk her for oppskriften

legg igjen en kommentar

Din epost adresse vil ikke publiseres. Info merket med * må fylles inn.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Translate »