HØSTLIGE OPPSKRIFTER FOR UKEN

Høstlige oppskrifter for uken.

Det er oktober, Rosa-sløyfe aksjonen 2024 er i gang, og i år er jeg med og fronter kampanjen. Jeg skulle aller helst ha vært foruten brystkreft, men det er veldig givende å kunne være nyttig i denne sammenhengen. 

Inntektene fra rosa sløyfe kampanjen går til livsviktig forskning på brystkreft. Kjøp gjerne årets rosa sløyfedelta på rosa sløyfe løp eller engasjer deg på andre måter (les mer her) Jeg sier tusen takk på forhånd 

Oktober er også så absolutt høst, og med det i tankene har jeg plukket opp noen fine høstoppskrifter fra bloggen. Jeg håper du finner mye godt du får lyst å lage!

Ønsker deg en nydelig uke!!

klem
Ina ♡


HØSTLIGE OPPSKRIFTER FOR UKEN


LINSEGRYTE MED KIKERTER OG SPINAT

Linsegryte med kikerter og spinat

Linsegryte med kikerter og spinat er en oppskrift jeg ofte tyr til når jeg ikke har tenkt på hva vi skal ja ti middag. Retten lages av ingredienser jeg stort sett har for hånd. Skulle jeg ikke ha spinat, kan den byttes ut med brokkoli eller blomkål for eksempel. Jeg serverer dette gjerne med ris, men poteter er et godt alternativ. Og alltid chutney. Gjerne litt spicy.

KLIKK FOR OPPSKRIFTEN HER

BLOMKÅLSUPPE

blomkålsuppe

En nydelig blomkålsuppe smaksatt med koksmelk, chili og ingefær!

KLIKK HER FOR OPPSKRIFTEN

BIFFRAGU

Pasta med deilig biff ragu

Bruk litt tid for å lage biff ragu – du vil ikke angre på det!

KLIKK HER FOR OPPSKRIFTEN

POTETLASAGNE

Potetlasagne

Pasta er byttet ut med tynne skiver med potet. Lag på lag med poteter, tomatsaus og ostesaus. Grønn pesto på toppen som avslutning anbefales på det sterkeste.

KLIKK HER FOR OPPSKRIFTEN

BOULANGERE POTETER

Boulangère poteter

Gratinerte poteter uten fløten. 

KLIKK HER FOR OPPSKRIFTEN

FLØTEGRATINERTE POTETER

fløtegratinerte poteter

Smakfulle fløtegratinerte poteter – skikkelig luksus.

KLIKK HER FOR OPPSKRIFTEN

ELTEFRIE SNURRER

Eltefrie appelsinsnurrer med sjokoladetrukkede rosiner

Lyst å lage snurrer, men har ikke lyst å elte? Da er eltefrie snurrer noe for deg. Deigen røres sammen dagen før, settes kjølig og bakes ut neste dag (eller dagen deretter). Disse er fylt med appelsin og sjokolde trukkede rosiner – perfekt for tur. Passer ikke det, så fyller du med det du vil. Gode blir de uansett!

KLIKK HER FOR OPPSKRIFTEN

MYKE RUNDSTYKKER

Myke rundstykker med hvitløk og parmesan

Myke rundstykker med hvitløk og parmesan.Perfekt tilbehør til høstens gryteretter og supper.

KLIKK HER FOR OPPSKRIFTEN

HAVREVAFLER MED EPLE

Superdeilige havrevafler med eple

Høstens vafler – godt til alt. Oppbevar i frysen og sett i brødrister for rask tining og oppfriskning.

KLIKK HER FOR OPPSKRIFTEN

legg igjen en kommentar

Din epost adresse vil ikke publiseres. Info merket med * må fylles inn.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Translate »