Ukens sommerfavoritter

Det er sommer og ikke så mye sol.

Ikke så mye varme heller, og litt for mye regn spør du meg. 

Men, pytt, finværet kommer tilbake, det er jeg sikker på. 

I mellomtiden er det en del som skjer her, selv om det er ferie. 

  • Forrige uke handlet det om ELTEFRIE KANELBOLLEVAFLER på min Instagram (sjekk storyen i høydepunkter på Instagram om du ikke fikk det med deg). Denne uken handler det om ELTEFRIE VAFFELRUNDSTYKKER! Rør sammen deigen på kvelden, stek i vaffeljern neste morgen. Genialt, ikke sant!! Er du på hytta, eller på camping, eller hjemme uten ovn kan du nå steke gjærbakst i vaffeljernet – eller en toastjern!
  • Jeg var på radio og snakket om eltefri bakst på mandag! Fikk du det ikke med deg, kan du høre på det her. Spol deg frem ca. 1t og 25 minutter i sendingen og hør meg prate med Dan Børge i 8 minutter. Neste gang skal jeg be om mer tid….
  • Instagram kontoen eltefri bakst har nå over 2000 følgere og facebook gruppen ved samme navn har straks rundet 3000 følgere siden oppstart i januar. Dette er jo helt fabelaktig og skal straks feires ved å gi vekk noen bøker. Heng deg på !

Og så var det det du egentlig var her for – ukens oppskrifter. Denne søndageb har jeg samlet noen sommerfavoritter fra bloggen. Jeg skriver noen, for det er ikke mulig å få med seg alle. Men, går du inn på de forskjellige oppskriftene finner du lenker til andre favoritter i samme genre.

Ønsker deg en strålende uke (og godt vær). Spis godt!

ina

PS. Har du ikke boken min enda? Har du lyst å gi en fin sommergave? Eller kanskje du trenger et eksemplar til?
Den nye boken min ELTEFRI BAKST finner du i bokhandel, men kan også bestilles direkte fra forlaget her. Om du ikke har tid å vente på posten kan du bruke klikk og hent funksjonen hos ARK her.  

Ukens sommerfavoritter

legg igjen en kommentar

Din epost adresse vil ikke publiseres. Info merket med * må fylles inn.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Translate »