5 gode oppskrifter med lam

Skal du servere lam til middag har jeg 5 gode oppskrifter til deg!

oppskrifter med lam

Lammekoteletter med gremolata

Best blir de om du marinerer kotelettene på forhånd, men det er ingen betingelse. Gremolata er derimot viktig! Alt er enkelt å tilberede og kotelettene kan stekes eller grilles. Server gjerne med hasselback poteter og en grønn salat med rosenkål for eksempel.

oppskrifter med lam

Lammekjøttboller servert med hummus og salat

Dette er et helt måltid i seg selv. Jeg elsker denne kombinasjonen av kjøttboller med hummus og salat, men kjøttbollene kan selvsagt også serveres på en mer tradisjonell vis – i tomatsaus for eksempel. Kjøttbollene gjør seg også godt som del av et tapasbord.

oppskrifter med lam

Lammecarré med lun couscoussalat (annonse)

En ordentlig enkel middag som krever kun en stekepanne. Passer til hverdag og fest, ja, dor hvem har sagt at du må streve i timesvis med maten når du inviterer til middag…..

oppskrifter med lam

Lammestek med persille- og hvitløkspesto

Personlig foretrekker jeg å tilberede dette på grillen, men stekeovnen er helt greit det og. Server lammesteken med fløtegratinerte poteter og gjerne 2 eller 3 grønnsaker som tilbehør. Prøv gjerne ratatouille i form, ovnsbakt løk eller hva med en brokkolisalat?

oppskrifter med lam

Påskemeny – grillet lammelår med poteter, stjerneløk og rosenkål (annonse)

En komplett meny som ikke bare passer til påske, men når som helst. Saftig, deilig lammekjøtt serveres med grillede poteter, stjerneløk (også tilberedt på grillen) og rosenkål (også grillet) blandet med bacon. En superdeilig middag som passer til gode anledninger.

Da håper jeg at du fant noe som passet! Vi du ha flere oppskrifter på lam titter du her og hvis du vil ha flere forslag til tilbehør kan du titte her. 

Kommentarer

legg igjen en kommentar

Din epost adresse vil ikke publiseres. Info merket med * må fylles inn.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Translate »