Ukens oppskrifter – mine favoritter fra 2020

Ukens oppskrifter består denne søndagen av mine favoritter fra 2020.

For at det ikke skulle være så altfor vanskelig å plukke favoritter har jeg holdt meg til oppskriftene som jeg publiserte i 2020. Jeg klarte selvsagt ikke å holde meg til sedvanlige 9 oppskrifter og tillot meg å ta med 2 ekstra. Da har jeg vært veldig streng med meg selv, for det var jammen mye godt å velge mellom. 

Jeg håper du finner noen av dine favoritter her, eller får noen nye favoritter. Lesernes favoritter fra 2020 finner du her -ta en titt og se om du finner dine favoritter der!

Ønsker deg en fin, fin uke – spis godt!

ina♡

UKENS OPPSKRIFTER – MINE FAVORITTER FRA 2020

THAI LAKS OG BROKKOLIRIS

Ukens oppskrifter - mine favoritter

Fisk til middag er (er av mine) min svakhet, så det er ekstra gøy å ha laget denne nydelig fiskemiddagen som etter trafikken å dømme også slo godt an hos dere. Dette er en enkel middag å lage med spennende smaker. Brokkolirisen som jeg serverer til har blitt en gjenganger hos oss – grønnsaker og ris i ett. Bedre blir det rett og slett ikke. 

RISTET BLOMKÅLSALAT MED SPRØSTEKTE KIKERTER OG AVOKADO

Ukens oppskrifter - mine favoritter

Skal du lage en salat som du blir mett av, er det denne du skal lage. Stappfull med godsaker med god variasjon av myke og sprøe elementer. Bare se på den – jeg vet du har lyst på den! 

SUPERENKEL CURRY SUPPE MED KYLLINGKJØTTBOLLER

Ukens oppskrifter - mine favoritter
Trikset her er å ha kyllingkjøttboller på lur i frysen. Alt som gjenstår da er å lage suppen og ha de frosne kjøttbollene oppi. Nam, nam middag i en fei. 

KARRISUPPE PÅ 10 MINUTTER

Ukens oppskrifter - mine favoritter

Det vil alltid komme dager der det haster å få mat på bordet. Og det er her denne suppen kommer i bildet. Den ser kanskje fancy ut, men du verden 

ONE POT PASTA MED KJØTTSAUS

Ukens oppskrifter - mine favoritter

To smarte triks gjør denne middagen til en innertier. Ferdig krydret kjøttdeig og å koke pastaen i sausen. Lettvint, uten å gå på bekostning av smak.

(ELTEFRI) PIZZA I LANGPANNE – DEN BESTE PIZZAEN…

Ukens oppskrifter - mine favoritter

2020 var året flere oppdaget eltefri baking og i 2021 skal enda flere få øynene opp for det! Eltefri pizzadeig gir rett og slett den beste pizzabunnen – og her ser du også hvordan du kan steke den i langpanne med litt ekstra tykk bunn og masse topping. 

GRATINERTE NACHOS MED REFRIED BEANS (VEGETARNACHOS)

Ukens oppskrifter - mine favoritter

Kjøtt erstattes med de beste refried beans her, og du verden så godt det er. Lag på lag med nachochips, refried beans, salsa og ost er bare så vidunderlig godt! Server med guacamole, lime, hot sauce og rømme. Og noe godt og kaldt i glasset selvsagt

KYLLING BIRYANI – EN INDISK ALT-I-EN GRYTE FESTMÅLTID!

Ukens oppskrifter - mine favoritter

Å, hva kan jeg si. Dette er bare en helt utrolig, fantastisk middag! Dette var første gangen jeg lagde biryani, og jeg kan lover flere varianter i 2021.

GYOZA (DUMPLINGS) MED SVINEKJØTT OG SCAMPI

Ukens oppskrifter - mine favoritter

Du vet når du må gråte litt av glede når du har laget noe veldig, veldig godt. Vel, det skjedde her. Bare litt gråting, før jeg fikk summet meg altså…

SJOKOLADEKAKE MED KARAMELL OG PEANØTTER

Ukens oppskrifter - mine favoritter

Det er ikke ofte jeg slår på stortromma og disker opp med en festkake, men denne, den er den beste jeg har laget hittil. Mon tro om jeg kan toppe dette i 2021…

KANELBOLLEVAFLER – KANELBOLLER STEKT I VAFFELJERN!!

Ukens oppskrifter - mine favoritter

Jeg lagde eltefrie kanelboller i sommer og fikk det for meg at jeg kunne steke de i vaffeljern. Resten er historie, som de sier…

Da er det bare å håpe at noen av mine favoritter også er dine favoritter!

legg igjen en kommentar

Din epost adresse vil ikke publiseres. Info merket med * må fylles inn.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Translate »