Ukens oppskrifter

Hei på deg!

Jeg har bare en ting i hodet for øyeblikket og det er den nye boken min »Eltefri bakst – gjærbakst gjort enkelt, sunt og smakfullt’.

Sorry 🙂

Det er ikke lenge til boken kommer fra trykkeriet og i mellomtiden jobbes det på spreng med å lage et forhåndstilbud med god pris og garantert levering før jul. Du skal selvsagt få høre når vi har fått det på plass.

I mellomtiden har jeg skrevet og lagt ut noen bilder fra boken les og se her – i tillegg til å ha ‘hengt’ hele boken min på kontorveggen slik at jeg kan se på den hver dag. Fy søren som jeg gleder meg å se den i bokform!

Men, la oss snakke om ukens oppskrifter. Jeg kjenner behovet for varm og deilig mat som fyller huset med deilige dufter. Du finner derfor suppe og noen gryteretter i ukens oppskrifter. Eltefrie rundstykker er perfekt tilbehør til begge og jeg har et forslag til julebakst, som du kan (og bør) bake nå. En litt spesiell pizza har jeg også tatt med denne uken.

Da gjernstår det bare å ønske deg en strålende uke – spis godt!

ina♥

PS: Vixen Awards er i gang igjen! Synes du jeg/Mat på bordet fortjener en plass kan du gjerne nominere meg her. Det hadde jeg satt innmari pris på!♥♥♥ Husk å nominere alle dine favoritter i de forskjellige kategoriene når du først er i gang.♥♥

Sjekk ut alle ukemenyer her. 

ukens oppskrifter

legg igjen en kommentar

Din epost adresse vil ikke publiseres. Info merket med * må fylles inn.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Translate »